Mpal Les Grases

Carrer Mataró, s/n, Sant Feliu de Llobregat

>> como llegar

En convenio con

SPONSORS

1/13

Un lustre a la categoria. El diari Sport publica l'extra de Tercera Divisió


Com cada inici de temporada el diari Sport publica avui el seu quadern dedicat a Tercera Divisió. L'anàlisi dels jugadors, les dades dels 20 equips i un comentari de presentació acompanyen un número molt especial que serveix de magnífic complement per no perdre detall d'una lliga molt especial.

En l'apartat dedicat al Santfeliuenc es destaca els cinc anys d'un històric que enguany vol reivindicar-se en una categoria molt exigent. La barreja de joventut i veterania ha propiciat un inici bo que convida a un optimisme prudent.

No us quedeu sense una peça interessant per saber qui és qui en una Tercera amb aires de Segona B.

#sport #terceradivisión #grupov #primerequipo #prensa #temporada201718