Mpal Les Grases

Carrer Mataró, s/n, Sant Feliu de Llobregat

>> como llegar

En convenio con

SPONSORS

1/13

Buscant la reacció


UE FIGUERES - SANTFELIUENC FC ÀRBITRE: ÁLEX GÓMEZ MENESES (DELEGACIÓ DE BARCELONA) ESTADI MUNICIPAL DE VILATENIM JORNADA: 33 DIUMENGE 8 D'ABRIL HORA: 12 PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, @SantfeliuencFC, @UEFigueres, sportvideos365.com TEMPS PREVIST: CEL COBERT I PLUJÓS, TEMPERATURA DE 14 GRAUS No s'hi val a badar. El Santfeliuenc ha de fer els deures i mirar de no complicar-se la vida en el tram final de lliga. La visita al Municipal de Vilatenim, un feu on tradicionalment el Santfeliuenc ha fet actuacions notables, ha de servir per trencar una ratxa de 4 partits sense guanyar. El Figueres amb 45 punts es troba en una situació molt còmoda i encadena una sèrie molt positiva. Cal reaccionar i per això cal sumar. El Santfeliuenc no es pot adormir i necessita guanyar al Municipal de Vilatenim per abandonar un setzè lloc que podria ser conflictiu si hi ha dos equips catalans implicats en el descens a Tercera. Andrés González haurà de buscar continuar la tradició de bons resultats a Figueres i sumar uns punts que al final poden valer moltíssim. Ràdio Sant Feliu en directe des de la capital de l'Alt Empordà Joaquín Rivas i el seu equip de col·laboradors us portaran totes les emocions d'un partit molt més important del que sembla. Recordeu, a partir de les 11.30 sintonitzeu amb la ràdio municipal per no perdre detall del que fa el Santfe en un dels millors escenaris del futbol català. La UE Figueres, amb els deures gairebé fets Temporada meritòria a Figueres. Malgrat les baixes del passat estiu i malgrat l'adeu de Narcís Pelach, Chicho, els figuerens s'han mostrat competitius i han desenvolupat un futbol en algunes fases més que notables. Els blanc-i-blaus arriben a la cita en un bon moment, havent sumat en els últims quatre partits tres victòries i un empat. Xavi Ferrón amb deu gols i Gil Muntadas amb set són els millors exponents ofensius.