Mpal Les Grases

Carrer Mataró, s/n, Sant Feliu de Llobregat

>> como llegar

En convenio con

SPONSORS

1/13

Final de trajecte


El Santfeliuenc va abaixar el teló a la temporada amb una derrota intrasncendent per 2 a 1 a Ascó. Als primers 45 minuts els blanc-i-blaus no van tenir sort de cara a porteria i van rebre un càstig excessiu. Primer Sergi Moreno (26') i després Víctor Bertomeu (28') van signar els gols ebrencs. Prior i Charly Ruiz no van aprofitar clares ocasions.

A la represa el Santfeliuenc va ser millor i va posar setge la porteria de Sergio López. Tanmateix no va ser fins al minut 88 quan Charly Ruiz va fer un gol de cap a centrada de Ion Vázquez. L'últim gol d'una temporada irregular i amb l'objectiu de la continuïtat a Tercera feliçment assolit.

El juvenil Raúl Pérez va debutar a la porteria blanc-i-blava.

El curs que ve... més.

#primerequipo #CharlyRuiz #terceradivisión #grupov #temporada201718 #prensa #fcascó