PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Sant Feliu, capital del futbol català


El camp de futbol de Les Grases i el pavelló Andrei Xepkin seran el centre del futbol català els propers 14 i 15 de juny. La Federació Catalana de Futbol va decidir atorgar a la nostra ciutat les finals dels Campionats de Catalunya de Futbol i de la Copa Catalunya de Futbol Sala després de valorar les propostes presentades per diverses ciutats i clubs interessades a acollir aquest esdeveniment central del calendari futbolístic català.

Finalment el projecte presentat pel Santfeliuenc FC amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu va ser el més ben valorat i podrem gaudir així de dos dies de futbol de màxim nivell. La Federació calcula que entre 5.000 i 6.000 persones passaran pel camp de futbol de Les Grases i pel pavelló Andrei Xepkin.

#fútbolbase

0 vistas