PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

El Cerdanyola-Santfeliuenc ja té preus. Els nostres socis: 5€


El Cerdanyola FC ha fet públic els preus per a l'estrena a la lliga de Tercera Divisió. I el més important és que els socis del Santfeliuenc pagaran 5 euros presentant a la taquilla de la Bòbila el seu carnet de la temporada 2013-2014. Recordem que el nou carnet vigent per a la temporada 2014-2015 estarà preparat per al primer partit de la temporada a Les Grases en el derbi davant el Gavà CF. L'entrada general per a no socis fixada per l'equip verd-i-blanc és de 10 euros.

Volem un gran desplaçament a Cerdanyola

Des del Santfeliuenc fem una crida perquè tota l'afició s'hi desplaci. Comencem una temporada que sabem exigent i difícil però hem de dipositar tota la confiança en un col·lectiu que ha donat al club i la ciutat els millors anys. Ara hem d'anar de la mà perquè el somni de la Tercera Divisió sigui una realitat per molts anys. I la primer estació passa per Cerdanyola del Vallès.

#actualitat #grupov #primerequipo #socios #temporada201415 #terceradivisión

0 vistas