PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Derbi espectacular a Les Grases


Temps de derbi, dia de retorn. La lliga de Tercera Divisió torna a Sant Feliu després de 108 dies d'bsència amb un derbi espectacular entre Santfeliuenc i Gavà. Els blanc-i-blaus hauran de posar a prova la seva resistència davant un dels equips més en forma de la categoria que arriba a la segona jornada després d'haver superat a l'estrena el Vilafranca per 3 a 1 i després d'haver superat tres rondes de la Copa Catalunya.

SANTFELIUENC FC ..... CF GAVÀ

JORNADA 2

ÀRBITRE: DAVID JORGE CONEJO RODRÍGUEZ (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

DISSABTE 30 AGOST

20 HORES

PREVISIÓ TEMPS. CEL AMB SOL I TÍMIDS NÚVOLS; TEMPERATURA 25 GRAUS

Temps de derbi, dia de retorn. La lliga de Tercera Divisió torna a Sant Feliu després de 108 dies d'bsència amb un derbi espectacular entre Santfeliuenc i Gavà. Els blanc-i-blaus hauran de posar a prova la seva resistència davant un dels equips més en forma de la categoria que arriba a la segona jornada després d'haver superat a l'estrena el Vilafranca per 3 a 1 i després d'haver superat tres rondes de la Copa Catalunya.

Il·lusió en el retorn

Tot el Santfeliuenc viu amb il·lusió les hores prèvies a l'estrena a casa i des de la directiva s'espera una gran resposta de l'afició que ha de ser protagonista al llarg de tota la temporada. Andrés González sap del gran moment que passa el Gavà i ha preparat amb especial intensitat el derbi. Dani Maldonado torna a la convocatòria després de la baixa preventiva a Cerdanyola. La temporada passada els dos derbis van acabar amb color blanc-i-blau.

Sentiment Immortal lliurarà a Santi el Ier Trofeu "Maradona de les Rambles" abans de l'inici del derbi

La popular penya d'animació del Santfeliuenc FC lliurarà a Santi el Ier Trofeu Maradona de les Rambles que acredita el porter com a jugador més regular de la temporada passada. La penya ha volgut que sigui Joan Sabaté qui atorgui la placa..

Retirada de carnets de soci i tramitació d'altes

El Santfeliuenc FC instal·larà a les taquilles uns punts d'atenció per tramitar la recollida de carnets de soci i i la tramitació de les altes. Tots els socis que van pagar el carnet la temporada 2013-2014 ja tenen a la seva disposició el nou carnet que serà vigent per a la temporada 2014-2015 i que permet assistir a tots els partits del primer equip a Les Grases. A més, amb el carnet de soci es podrà gaudir de descomptes a les entrades pel conveni de col·laboració amb diversos clubs.

El CF Gavà es reinventa per reviure bons moments

El CF Gavà sembla haver deixat enrere una etapa grisa per reiventar-se amb un projecte nou que mantenint l'austeritat econòmica no obstant sigui capaç de garantir una continuïtat més tranquil·la a la categoria després d'una temporada angoixant i resolta en el darrer minut més polèmic del futbol català contra el Santboià. I malgrat haver patit baixes notables com Pacheco (Martinenc), David Jiménez (Sabadell B), Campos (Sabadell B), Oriol (Sabadell), Borreda (Sant Andreu) o el nostre frustrat fitxatge d'Aitor Unzué els blaugrana han sabut compensar les absències amb altes de nivell i prestigi com Vivó (Europa), Gerard Zambudio (Rubí) o Xavi Civil (Cornellà), i com sempre amb la complicitat de l'inesgotable planter, un obrador de creació del grans i talentosos futbolistes. Albert Poch signa la seva cinquena temporada al capdvant de la nau i ho fa havent signat una excel·lent pretemporada segellada amb el passi a la quarta ronda de la Copa Catalunya després d'haver superat Terrassa, Hospitalet i Prat.

Club Futbol Gavà

Fundat l'any 1922

President: Manel Maniega

Indumentària: samarreta blau grana i pantaló blau

Estadi de la BòbilaAforament: 4.000 espectadors

Socis: 500

Temporades a Tercera: 30

Web: cfgava.blogspot.com

Plantilla:

Porters: Unzué (UE Rubí) i Juanmi (UDA Gramenet).

Defenses: Juanito, Luca Ferrone, Blanchart, Vivó (Europa), Álex Peñas (Gavà, juvenil), Rubén Cruz (Gavà, juvenil), Adri (Alt. Madrid, juvenil) i Dani Hernández (Gavà, juvenil).

Migcampistes: Cristian, Juli, Sergio López, Miqui (juvenil), Llamas (juvenil) i Iván (Hospitalet, juvenil).

Davanters: Quiles, Grau, Fran Orellana, Zambudio (Rubí), Xavi Civil (Cornellà) i Soslan Maliti (Begues).

Què va passar a l'últim Santfe - Gavà?Tercera Divisió, jornada 11 (27-10-2913) Santfeliuenc FC 1 (Cano, 65' - Gavà CF 0)

#actualitat #primerequipo #temporada201415 #cfgavà

0 vistas