PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Santi va obrir la nova etapa d'Àrea de joc


Santi Pérez va ser el primer convidat del nou Àrea de joc. Ràdio Sant Feliu va estrenar la nova temporada amb un ronovat format del popular programa d'esports que amplia horari -comença a les 20:30 hores- i que dedica la primera mitja hora a l'anàlisi de l'actualitat del Santfeliuenc Futbol Club i l'hora restant a l'actualitat de la resta de clubs de la ciutat.

Per al primer programa amb nou format, Santi Pérez va analitzar la temporada del debut a Tercera, la pretemporada i el present i el futur de l'equip que passa per anar partit a partit i gaudir del magnífic moment. Santi es va sentir honorat pel reconeixement de la penya Sentiment Immortal. La popular colla de seguidors del Santfe el va premiar amb una placa que el reconeix com a jugador més regular de la temporada 2013-2014.

Escolta les entrevistes

Entrevista a Santi

Entrevista a David

#actualitat #temporada201415 #prensa

0 vistas