PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

El Santfeliuenc no hi va i el Prat ho aprofita


Tenim un problema. I quan hom té un problema cal fer una anàlisi objectiva per tal de resoldre-ho amb el cap fred però prenent solucions decides abans no sigui tard.

SANTFELIUENC FC 0 ... AE PRAT 1 (RAFA MURILLO, 8')

ÀRBITRE: JUAN MANUEL VICO MORENO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 600 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Tenim un problema. I quan hom té un problema cal fer una anàlisi objectiva per tal de resoldre-ho amb el cap fred però prenent solucions decides abans no sigui tard. El santfeliuenc encadena cinc jornades sense guanyar i el que és més delicat: tercera derrota consecutiva a Les Grases. El Prat va pescar enmig de l'ensulsiada general i se'n va endur un derbi amb més expectació i colorit a les graderies, que no pas vistositat al terreny de joc.

Després de disset anys Santfeliuenc i Prat es van retrobar en competició oficial i per primer cop a tercera divisió. Els pratencs van ser justos vencedors perquè van ser una mica millors i van saber gestionar bé un gol matiner. El Santfeliuenc és incapaç de reaccionar quan rep un gol. La baixa de Carlos Cano està sent una ferida sense guariment.

El Prat va apuntar alt i al minut 8 un cop de cap perfecte de Rafa Murillo a la sortida d'un córner llançat per Nacho del Moral va estrenar el marcador. El gol "potablava" feia ensumar núvols negres en el capvespre de Les Grases. El Santfeliuenc va mirar de reaccionar i una acció de combinació al 16' entre Èdgar i Peralta va acabar amb rematada d'aquest últim que va aturar en dos temps Toni Texeira. Els visitants, però, van mantenir controlat els santfeliuencs i en una contra Juli podria haver fet el segon si el porter Carlos no hagués estat providencial en la seva sortida. A les acaballes del primer acte un xut des de 25 metres d'Éric Pacheco va obligar al lluïment de Toni Texeira que estava un pèl avançat.

El segon temps va canviar molt poc el relat. El Prat va estar a prop de sentenciar en una rematada dins l'àrea d'Oriol Molins al 53'. Els de Manolo Márquez es van limitar a desenvolupar un joc ordenat i esperar tranquil·lament al seu camp un Santfeliuenc impotent i resignat que gairebé ni va comparèixer. En el tram final, els visitants van fregar el segon gol si Albarrán després d'una magnífica assistència de Nacho del Moral no hagués topat amb la magnífica intervenció de Carlos. A la desesperada i amb la derrota a les esquenes el Santfeliuenc es va abocar a l'atac en una seqüència final estèril.

Molt bon ambient a Les Grases. Abundant presència de seguidors visitants que s'hi van deixar sentir i preocupació entre la parròquia local que veu con ja són tres les derrotes seguides a Les Grases. El Santfeliuenc ha de buscar la reacció i no pot esperar. Tant de bo el viatge a la Pobla de Mafumet sigui la primera d'una bona ratxa de resultats.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Faura, Joserra, Gerard Rovira, Tena, Èdgar (Nacho Ruiz, 61'), Álex Bolaños (Dani Ortiz, 82'), Iván Peralta, Quiles i Éric Pacheco (David Toro, 70').

AE Prat: Toni Texeira, Albarrán, Oriol Ricarte (Carrasco, 46'), Rafa Murillo, Cazorla, Martí Ramos, Juli (David Llobet, 78'), Sebas, Sascha, Oriol Molins (Manolo Bueno, 61'), Nacho del Moral.

Gols:

0 - 1, Rafa Murillo, 8'

Àrbitre: Vico Moreno, el seu arbitratge va ser regular. Va mostrat targeta groga el santfeliuenc Èdgar i els visitants Sebas, Oriol Molins i Nacho del Moral.

Incidències: el Santfeliuenc va saltar al camp amb una samarreta d'ànims a l'amic i company Pere Pérez. pere coneixerà aquesta setmana l'abast de la seva lesió.

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc travessa una mal moment. Una dinàmica massa negativa que apel·la a prendre decisions per capgirar el rumb.

- La lesió de Cano, les lesions afegides, les baixes diverses i un desgast general estan provocant que l'equip arriba al tram final de l'any en una situació complicada que s'ha de resoldre aviat per no patir maldecaps innecessaris.

- El Prat va ser millor però no va convèncer. Molta força física però poc futbol. Molt hauran de canviar les coses a la ciutat veïna perquè els potablava juguin la promoció.

Roda de premsa

Entrenador del SantfeliuencFC

Entrenador del AEPrat

SantfeliuencFC

Resum del partit entre el SantfeliuencFc i l'AEPrat

#grupov #aeprat #temporada201415 #terceradivisión

0 vistas