PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Entre l'èpica i la necessitat


El Santfeliuenc disputa a Les Grases un partit molt especial i esperat. Primer, per la rellevància dels punts, i després, per l'entitat del rival, un dels més poderosos del futbol català i que ara, amb una relleu en la presidència, aspira a tornar aviat al futbol professional.

SANTFELIUENC FC ... TERRASSA FC

ÀRBITRE: RUBÉN MANCERA ANTÓN (DELEGACIÓ MARESME)

JORNADA: 25

DISSABTE 21 DE FEBRER

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @santfeliuencfc, @rivassalvador, @radio_santfeliu, Jawoi TV; Terrasa Digital Ràdio, @TerrassaFC

TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB SOL I NÚVOLS. TEMPERATURA DE 10 GRAUS

El Santfeliuenc disputa a Les Grases un partit molt especial i esperat. Primer, per la rellevància dels punts, i després, per l'entitat del rival, un dels més poderosos del futbol català i que ara, amb una relleu en la presidència, aspira a tornar aviat al futbol professional.

Partit gran a Les Grases en un xoc de trens entre històrics que ha d'omplir de manera obligada el recinte santfeliuenc. Els blanc-i-blaus arriben a la jornada 25 en terra de ningú però sense poder respirar amb tranquil·litat, i el Terrassa ho fa a cinc punts de la promoció després d'una primera part de la lliga irregular i amb més ombres que clars.

Andrés González coneix les dificultats que oposarà el rival i ha mirat de conscienciar el seus futbolistes per sumar tres punts que resultarien un revulsiu espectacular. Gerard Rovira i Álex Bolaños miren de completar el tram final de la seva recuperació.

Cal el suport de tot Sant Feliu

El Santfe-Terrassa és una partit excepcional i per això el club fa una crida a tothom perquè aquest disssabte ompli Les Grases i ajudi els jugadors a derrotar per primera vegada un històric del futbol català i espanyol. En els tres partits anteriors, els terrassencs han guanyat.

El Terrassa buscarà apropar-se a la promoció

Amb la derrota del Rubí el passat dimecres a Vilafranca, el Terrassa voldrà no passar l'oportunitat de sumar tres punts vitals i dormir a dos punts de places de promoció. L'equip egarenc que entrena David Pirri s'ha reforçat des que va iniciar la temporada amb jugadors de gran nivell com l'ex madridista Víctor Merchán, l'ex jugador del Badalona Roger Matamala o el davanter andalús del Loja José Antonio Gallego. Per a dissabte els egarencs no podran comptar amb el concurs dels lesionats Carles Montoro, Sergi Pérez i Isaac Maldonado, ni amb el de Roger Matamala que encara no té la fitxa federativa en regla. Però si destacats han estat els canvis esportius més encara en la directiva, ja que l'empresari navarrès Txuma Peralta es va convertir en propietari del club el passat mes de novembre. L'entrada de Peralta ha suposat un revulsiu social que ha de venir acompanyat amb el retorn al futbol professional de major nivell. El club ha noliejat un autocar perquè els seus seguidors viatgin a Sant Feliu.

Què va passar al Terrassa-Santfe de la primera volta?

Jornada 6 (5-10-2014)

Terrassa FC 2 (Segarra, 8' i Jaime, de penal, 66') - Santfeliuenc FC 0

#previa #temporada201415 #terceradivisión #terrassafc #grupov #primerequipo

0 vistas