PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Derbi amb urgències


Obligats a sumar tres punts. Ja no queda marge per a res. El Santfeliuenc FC jugarà al difícil cap pratenc de Sagnier amb la necessitat de guanyar per créixer a la classificació i començar a allunyar el fantasma cada dia més insistent del descens. No serà gens fàcil perquè el rival també s'hi juga molt en un sentit diferent, però ara ja no es pot pensar en l'adversari sinó en el rendiment d'un equip nostre que ha viscut els pitjors dies des que és a Tercera Divisió.

AE PRAT ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: JOSÉ ANTONIO FERNÁNDEZ MORILLO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

MUNICIPAL SAGNIER:

JORNADA: 32

DIUMENGE 12 ABRIL

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Prat Ràdio, Ràdio Marca Barcelona,

TEMPS PREVIST: MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 16 GRAUS

Obligats a sumar tres punts. Ja no queda marge per a res. El Santfeliuenc FC jugarà al difícil cap pratenc de Sagnier amb la necessitat de guanyar per créixer a la classificació i començar a allunyar el fantasma cada dia més insistent del descens. No serà gens fàcil perquè el rival també s'hi juga molt en un sentit diferent, però ara ja no es pot pensar en l'adversari sinó en el rendiment d'un equip nostre que ha viscut els pitjors dies des que és a Tercera Divisió.

El Santfeliuenc FC disputa un derbi en què l'únic resultat que val és la victòria. L'empat amarg de Vilassar ha de ser però el primer avís del canvi de sensacions. I per guanyar el primer que s'ha de fer es posar punt final a 497 minuts de sequera golejadora -l'últim gol blanc-i-blau el va fer Èdgar de penal a la jornada 27-. Per a diumenge Andrés González recupera Carlos Cano i Josele. Pere ha rebut l'alta mèdica després de cinc mesos de tornar a lluitar contra una lesió al genoll.

Ràdio Sant Feliu a partir de les 11:30

L'emissora municipal tornarà a estar amb el Santfeliuenc en un partit transcendental. I a més molts seguidors es mobilitzaran per donar ànims l'equip en una dels viatges més propers de la temporada. Ara més que mai cal respondre a la crida d'un Santfe que lluitarà fins al final per seguir a Tercera.

L'AE Prat busca els punts per seguir la persecució del quart lloc

Li va costar arrencar als "potablava". Pepe Delgado, l'entrenador que va fregar el miracle de la permanència a Segona B, va dirigir l'equip en el primer tram de la lliga amb resultats decebedors que van obligar a un recanvi. I amb Manolo Márquez a la banqueta El Prat ha canviat a millor i després de 31 jornades arriba a la part final amb 47 punts, a només un de la quarta plaça que des de dimecres defensa el Figueres. De la mà de Márquez els del Baix Llobregat s'han fet forts en defensa amb un gran porter com Toni Texeira i un cercle de contenció on despunten Albarrán, Rafa Murillo, Oriol Ricarte i Albert Cazorla. L'ex santfeliuenc Sascha i Oriol Molins, cadascun amb sis gols, han estat els futbolistes amb més poder ofensiu. Els pratencs no podran comptar amb el concurs dels davanters Juli i Manolo Bueno que estan lesionats..

Què va passar a l'últim Santfe-Prat?

Jornada 13 (15-11-2014)

Santfeliuenc 0 Prat 1 (Rafa Murillo, 8')

#previa #temporada201415 #primerequipo #aeprat #grupov

0 vistas