PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Un 27 de març que va canviar la història del Santfeliuenc


Avui 27 de juny es compleixen tres mesos d'una data inoblidable per al Santfeliuenc FC. Quan més ho necessitava l'equip més de 300 persones es van mobilitzar per fer història i per començar a posar els fonaments de la permanència. No sabem si sense aquesta mobilització hauríem aconseguit posar el número tres a les temporades del Santfe a Tercera però el que avui sembla clar, i més amb el sediment temporal que donen els noranta dies transcorreguts, és que Sant Feliu va fer un pas endavant per dir a crit valent a tot el món del futbol que el Santfe és part de la nostra vida, de la nostra identitat ciutadana.

Ara podeu tornar a gaudir amb unes imatges que són part de la nostra història més que centenària, i és hora també per començar a reivindicar el futur del nostre club, que passa perquè tothom faci un pas endavant i sigui soci d'un gran projecte esportiu, social i de ciutat.

#temporada201415 #actualitat #primerequipo

0 vistas