PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

La Pobla de Mafumet salva l'honor del futbol català i ja tenim els 20 equip de la Tercera 2015-2


Dia per a la història a la Pobla de Mafumet. El filial del Nàstic de Tarragona ha aconseguit pujar a Segona B després de superar a la tanda de penals un combatiu Gerena. Els del Camp de Tarragona no han obert la llauna fins al minut 72 quan Vadillo a la sortida d'un córner ha igualat l'eliminatòria. Els 120 minuts no han resolt l'empat i han hagut de ser els penals els que han portat l'alegria a aquest municipi de 1760 habitants. Alberto Varo, un consumat aturapenals, ha endevinat la direcció del segon llançament dels sevillans, i Joaqui ha fet el 5 a 4 definitiu que ha desbordat l'eufòria dels de Martín Posse que s'estrenaran a la divisió de bronze del futbol espanyol.

Un ascens amb doble celebració

Si hi ha un equip que ha celebrat l'ascens dels pobletans és el Manlleu. Els osonencs necessitaven un ascens català a Segona B per compensar el descens del Sant Andreu. I la seva espera agònica s'ha prolongat des del 17 de maig fins quarts de deu del diumenge 28 de juny. Una llarga espera que ha valgut la pena per als quadribarrats que entrenarà Alberto Fernández.

La Pobla salva l'aprovat del futbol català de Tercera

La participació catalana de Tercera ha estat discretíssima. El Figueres i l'Europa no van passar la primera ronda, especialment decebedora l'actuació dels graciencs que van caure contra el Jerez, i l'Ascó va caure a la segona elimininatòria contra el SD Logroñés i es va acomiadar sense guanyar cap partit. La Pobla ha complert la norma no escrita del futbol català segons la qual almenys un equip fa el salt a Segona B.

18 equips canvien la Tercera per la Segona B

A més del CF Pobla Mafumet, 17 equips més gaudiran la propera temporada se futbol de Segona B. Són AD Mérida, Rayo Majadahona, CD Ebro, CF Talavera Reina, Arandina CF, Peña Sport FC, Linares Deportivo, CD Mensajero, FC Jumilla, CD Llosetense, Arenas Club, Atl Levante UD, SD Gernika, Pontevedra CF, Club Portugalete, CD Izarra i Algeciras CF.

La Tercera 2015-2016

Amb l'ascens de la Pobla de Mafumet i la confirmació de la continuïtat del Manlleu ja tenim completada la llista dels 20 de Tercera 2015.2016: UE Sant Andreu, FC Ascó, CE Europa, UE Figueres, AE Prat, FC Vilafranca, Terrassa FC*, UE Rubí, CD Masnou, Cerdanyola FC, Palamós CF, Montañesa CF, CE Sabadell B, CF Peralada, Gavà CF, Santfeliuenc FC, AEC Manlleu, CE Júpiter, CD Morell i EC Granollers.

* Els nous propietaris del Terrassa han de confirmar si continuen a Tercera o inicien un nou projecte a Primera Catalana tot adquirint els drets de la Peña San Pedro.

La Segona B amb deu catalans

Amb l'ascens de la Pobla de Mafumet seran deu els equips catalans que participin a la categorua de bronze: el CE Sabadell, el Barcelona Atlètic, el Reus Deportiu, el Lleida Esportiu, el CE l'Hospitalet, el RCD Espanyol B, el Badalona CF, la UE Olot i la UE Cornellà. Deu equips en un grup que pinta explosiu amb la suma dels valencians.

#actualitat #temporada201415 #terceradivisión #grupov

0 vistas