PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Ja tenim calendari. El Santfeliuenc començarà la tercera a Tercera a Manlleu


Habemus calendarium. La Federació Espanyola de Futbol va fer oficial el calendari de la Tercera Divisió 2015-2016. 38 jornades d'emocions que començaran el cap de setmana del 22/23 d'agost i que clouran el 15 de maig. La Federació s'ha reservat dues jornades que es jugaran entre setmana: la primera el 28 d'octubre i la segona el 2 de març. El 6 de desembre no hi haurà partits per la celebració de la primera fase de la Copa de les Regions UEFA. Si la selecció catalana queda eliminada, la jornada intersetmanal fixada per al 2 de març passaria a disputar-se el 27 de març que ha quedat inicialment lliure. El Santfeliuenc iniciarà la lliga a Manlleu i l'acabarà a Peralada. Quatre equips jugaran les fases d'ascens a Segona B i tres baixaran a Primera Catalana. La tercera aventura del Santfe a Tercera és una mica més a prop.

El Santfe debuta a Manlleu

El Santfeliuenc s'estrenarà a Manlleu. Els quadribarrats comencen una nova etapa amb l'entrenador Alberto Fernández com a cap visible d'un projecte renovat que malda per no patir tant com la temporada passada. En els dos enfrontaments precedents a Tercera, els blanc-i-blaus van esgarrapar sengles empats (0-0 i 2-2). El Santfeliuenc jugarà el primer partit a Les Grases el 29/30 d'agost contra el Rubí. I la segona visita serà al feu del Sabadell B. A la quarta jornada plat fort a Les Grases amb la visita del Sant Andreu. A la setena jornada els blanc-i-blaus visitaran un dels seus camps talismans: Ascó. Els derbis arribaran a la desena jornada (Santfe-Gavà) i a la dissetena (Santfe-Prat). Altres plats forts són: Figueres - Santfe (jornada 9), Santfe-Palamós (jornada 12), Terrassa - Santfe (jornada 16) i Europa - Santfe (jornada 18).

Les tres primeres jornades:

Jornada 1 (22/23-08-2015)

Ascó - Vilafranca

Cerdanyola - Figueres

Montañesa - Gavà

Sant Andreu - Masnou

Sabadell B - Palamós

Rubí - Júpiter

Manlleu - Santfeliuenc

Peralada - Granollers

Europa - Terrassa

Morell - Prat

Jornada 2 (29/30-08-2015)

Vilafranca - Morell

Figueres - Ascó

Gavà - Cerdanyola

Masnou - Montañesa

Palamós - Sant Andreu

Júpiter - Sabadell B

Santfeliuenc - Rubí

Granollers - Manlleu

Terrassa - Peralada

Prat - Europa

Jornada 3 (6/7-09-2015)

Vilafranca - Figueres

Ascó - Gavà

Cerdanyola - Masnou

Montañesa - Palamós

Sant Andreu - Júpiter

Sabadell B - Santfeliuenc

Rubí - Granollers

Manlleu - Terrassa

Paralada - Prat

Morell - Europa

Podeu veure el calendari complet aquí

De Vilassar a Manlleu

El Santfeliuenc debutarà al Camp Municipal d'Esports de Manlleu. La temporada 2013-2014 s'hi va estrenar a Villasar de Mar amb una victòria i un gol d'Álex Bolaños que ja forma part de la història. Un any més tard. Cerdanyola va acollir l'inici del segon i patit periple. El proper 23 d'agost el Santfeliuec començara una nova temporada amb la il·lusió de fer feliç una ciutat i una afició que somien amb coses molts grans en l'any del 110 aniversari.

#temporada201516 #terceradivisión #grupov #actualitat #primerequipo

0 vistas