PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Prohibit no guanyar en el partit 300 d'Andres González


Prohibit no guanyar. I prohibit no guanyar perquè és una jornada en què conflueixen molts factors: el partit 300 d'Andrés González, la Festa de Tardor, l'afició que mai no falla i perquè, al capdavall, necessitem per a tots una victòria que ens faci començar a sumar de tres en tres per albirar el futur amb optimisme. El rival, el reforçat Vilafranca, no ho posarà fàcil però el Santfeliuenc ha de sobreposar-se a qualsevol contingència i buscar des del primer minut una victòria que ens faria passar un bon cap de setmana festiu.

SANTFELIUENC FC ... FC VILAFRANCA ÀRBITRE: DAVID CONGOST LARROSA (DELEGACIÓ SABADELL) CAMP MUNICIPAL LES GRASES JORNADA: 8 DATA: 10 OCTUBRE HORA: 18 PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Vilafranca, @SantfeliuencFC, @SalvaCJ, @FCVilafranca, @lapreviafcv TEMPS PREVIST: tarda assolellada i temperatura de 20 graus

Prohibit no guanyar. I prohibit no guanyar perquè és una jornada en què conflueixen molts factors: el partit 300 d'Andrés González, la Festa de Tardor, l'afició que mai no falla i perquè, al capdavall, necessitem per a tots una victòria que ens faci començar a sumar de tres en tres per albirar el futur amb optimisme. El rival, el reforçat Vilafranca, no ho posarà fàcil però el Santfeliuenc ha de sobreposar-se a qualsevol contingència i buscar des del primer minut una victòria que ens faria passar un bon cap de setmana festiu.

Cal fer bons els 45 minuts d'Ascó. El Santfeliuenc no pot badar més i necessita fer de Les Grases un fortí. Andrés González coneix prou bé el rival i sap que si els seus futbolistes ofereixen el nivell de joc exhibit a Ascó els tres punts es quedaran a casa i serviran per dir adéu al divuitè lloc. El tècnic del Santfeliuenc haurà de resoldre el dubte d'Óliver Sánchez a la porteria.

Partit 300 d'Andrés González L'entrenador més llorejat i reconegut de la història del futbol a Sant Feliu bufa 300 espelmes. Una xifra inversemblant en el futbol modern però que exemplifiquen la bona feina d'Andrés González en una banqueta que l'ha vist durant nou anys. 68 partits a Preferent, 146 a Primera Catalana i 86 a Tercera Divisisió pauten la trajectòria d'aquest entrenador de Cornellà que va arribar a Sant Feliu l'estiu de 2007.

El FC Vilafranca buscarà millorar i complir els pronòstics L'equip penedesenc ha començat per sota del que s'esperava. La continuïtat d'Iván Moreno va combinar la renovació de la columna vertebral que l'any passat va ser una de les revelacions i l'arribada de jugadors amb un gran cartell a Tercera: el porter Miguel Ramos (Vilassar Mar), el defensa Fontanils (Rubí), el mig Víctor Merchán (Terrassa), el mitjapunta Bueno (L'Hospitalet) o els davanters Isaac Maldonado (Terrassa) i Sergi Moreno (Ascó/Morell). Una gran plantilla però que està tenint dificultats per mantenir una trajectòria regular marcada fins ara per la fragilitat defensiva que reflecteixen els 12 gols rebuts.

Futbol Club Vilafranca Any de fundació: 1904 President: Joan Soler Indumentària: samarreta quadribarrada a ratlles horitzontals i pantaló blau Estadi Municipal de Vilafranca Aforament: 3.500 espectadors Temporades a Tercera: 25 web: www.fcvilafranca.com

Plantilla: Porters: Miguel Ramos (Vilassar Mar) i Kilian (Gavà juvenil). Defenses: Marcos Gudies, Joan Castillo, Marc Duran, Dani Medina, Aitor Casas, Ferni Recasens (Torredembarra) i Fontanils (Rubí). Migcampistes: Víctor Merchán (Terrassa), Guti, Oribe, Bueno (L'Hospitalet) i Fran Illescas (Recreativo B). Davanters: Santi Triguero, Bernat, Sergi Gestí (Pobla Mafumet), Isaac Maldonado (Terrassa) i Sergi Moreno (Morell).

Què va passar a l'últim Santfe-Vilafranca? Tercera Divisió, grup V Jornada 11 (1-11-2015) Santfe 0 Vilafranca 1 (Bernat Puig, 33')

#actualitat #previa #temporada201516 #primerequipo #fcvilafranca #terceradivisión #grupov

0 vistas