PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Infantil C 6-0 PB St Vicenç


Des dels primers minuts la Pa Barcelonista Sant Vicenç Horts ens va crear perill, arribant en nombroses ocasions a la nostra àrea. Al quart d'hora de partit vam encaixar el primer gol i en cap moment ens vam trobar còmodes. La primera part no vam ser capaços de sortir del nostre mig camp i la velocitat de l'equip rival a dalt va fer que acabéssim 4-0 els primers 35 minuts. A la segona part vam fer algun canvi en el sistema de joc per intentar anar pel partit. El joc va presentar millores i ens vam apropar una mica més a la porteria contrària. Tot i això vam encaixar dos gols més, sent el resultat final de 6-0.

#infantilc #fútbolbase #temporada201516

0 vistas