PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

300 vegades Andrés González


Andrés González ha arribat als 300 partits. L'entrenador que ha canviat la història del Santfeliuenc FC va complir una tradició que es repeteix els últims 9 anys: seure tres-centes vegades a la banqueta blanc-i-blava. A l'estiu de 2007 arribava a Sant Feliu un entrenador que com a futbolista havia passat pel Cornellà i El Prat, i que com a tècnic havia aconseguit completar un gran cicle al Sant Ildefons. Pocs podíem pensar aquell estiu ja llunyà que González canviaria la història del Santfeliuenc de tal forma que aquell modest equip de Preferent jugaria sis anys més tard a Tercera Divisió. Ara com mai hem de valorar la seva feina. I un desig compartit, que malgrat totes les dificultats actuals, aconseguim entre tots redreçar el rumb del nostre equip perquè pugui continuar un anys més a Tercera. Si tothom rema en una mateixa direcció res no és impossible.

300 partits en dades: Partits jugats: 300 Categories: Preferent (68); Primera Catalana (146); Tercera Divisió (86) Punts: 450 Victòries: 128 Empats: 73 Derrotes: 98 Gols a favor: 400 Gols en contra: 358

#primerequipo #temporada201516 #AndrésGonzález #actualitat

0 vistas