PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Inoportú pas enrere


Pas enrere del Santfeliuenc després de cinc jornades sense perdre i que a més ho va fer contra un rival directe que va tallar en sec la ratxa de tres derrotes consecutives. Els tarragonins es van imposar amb justícia perquè van ser superiors a un Santfe que sempre va anar a remolc. David Toro va tenir a les seves botes salvar un punt però la seva rematada es va marxar als núvols. Els papers es van intercanviar a Les Grases. El bon ambient, la retransmissió de televisió i un excés de confiança sembla que van jugar en contra.

SANTFELIUENC FC 1 (TENA, 66') ... CD MORELL 2 (ÁNGEL, 25' I PRINCE, 85')

ÀRBITRE: VÍCTOR VERDURA GARCÍA (DELEGACIÓ MARESME)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS

MATÍ ASSOLELLLAT, TEMPERATURA DE 21 GRAUS

Pas enrere del Santfeliuenc després de cinc jornades sense perdre i que a més ho va fer contra un rival directe que va tallar en sec la ratxa de tres derrotes consecutives. Els tarragonins es van imposar amb justícia perquè van ser superiors a un Santfe que sempre va anar a remolc. David Toro va tenir a les seves botes salvar un punt però la seva rematada es va marxar als núvols. Els papers es van intercanviar a Les Grases. El bon ambient, la retransmissió de televisió i un excés de confiança sembla que van jugar en contra.

Els d'Andrés González van començar bé i van trenar bon joc per bandes, però ni Éric Pacheco ni Quiles van trobar porteria en la rematada. Els visitants, ben situats, primer van avisar mitjançant un xut d'Oribe (14') i a la segona no van perdonar. Un atac molt llarg concebut des de la línia de mitjos el va culminar a la xarxa Ángel lliure de marca al 25'. El gol va refermar encara més els de Joan Anton Pallarés en la contenció i el Santfeliuenc només va respondre en accions aïllades. La més clara en una triangulació entre Éric, Quiles i Álex Bolaños en què la pilota va fregar el pal. Intranquil·litat al descans perquè el Santfeliuenc tornava a distanciar-se del bon futbol.

A la represa, el Morell podria haver deixat resolt el matx en tres minuts a poc que hagués tingut punteria. Al 46' una assistència de Prince no la va saber aprofitar Samu en posició privilegiada; al 47' el propi Samu va interceptar una cessió defectuosa a Óliver i el seu xut el va treure sota pals Dani Ortiz; i al 48' Bitxo va penetrar còmodament a l'àrea i la seva rematada creuada es va marxar fora. Els tarragonins havien malbaratat tres ocasions claríssimes. El Santfeliuenc, viu de miracle i més amb el cor que amb el cap, va anar equilibrant el joc. Al 66' una acció assajada a llançament de cantonada la va aprofitar Tena per ficar la bota amb intenció i fer impossible la reacció de Miki. El Santfe empatava quan ningú ho esperava. El gol, però, no va alterar gens ni mica el guió. El Morell va seguir imposant el seu joc i va continuar buscant la victòria amb obstinació fins que va trobar el merescut premi. Abans del gol, Sangrà (77') va posar a prova els reflexos d'Óliver en un gran cop de cap. I al 85' en una acció de mestre per la banda esquerra, el veterà Marc Sellarès, qui si no, li va regalar una pilota que ni pintada a Prince que va rematar a la xarxa. Un minut més tard David Toro va tenir l'empat a les seves cames però la passada d'Alex Masuet no la va saber aprofitar. Un gol que va donar una merescuda victòria els de Joan Anton Pallarés i que torna a ficar en problemes un Santfeliuenc que repetirà a casa la propera jornada i contra el Granollers de Carlos Cano.

Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez, Alberto (Faura, 81'), Joserra, Dani Ortiz, Tena, Quiles (Álex Masuet, 72'), Imanol (Adri Ruiz, 60'), David Toro, Álex Bolaños i Éric Pacheco.

CD Morell: Miki Queralt, Ángel, Jusi, Sangrà, Miranda, Prince, Domènec (Xavi Jaime, 58'), Oribe, Samu (Marc Sellarès, 75'), Bicho i Saddik (Julve, 75').

Gols:

0 – 1, 25' Ángel

1 – 1, 66' Tena

1 – 2, 85' Prince

Àrbitre:

García Verdura, el seu arbitratge va ser regular. Va amonestar ells visitants Ángel, Sangrà i Marc Sellarès.

Incidències: es va fer un minut de silencia en menòria de les víctimes de l'atemptat de París. La bandera del Santfeliuenc presidia la llotja amb un crespó negre.

Quadern de notes:

- Pas enrere i contra un rival directe. El Santfeliuenc mai no es va sentir còmode i va ser superat pel rival.

- No passa res. Cal seguir amb la mateixa línia de treball i sumar els tres punts contra el Granollers.

- Per segona vegada una retransmissió televisada per un canal generalista no ens va donar sort. Tant de bo a la tercera sigui la vençuda.

- El Morell va jugar bé i va demostrar que el campionat aconseguit a Primera Catalana la temporada passada va ser per alguna cosa.

#temporada201516 #prensa #primerequipo #cdmorell #grupov #terceradivisión

0 vistas