PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Comiat del 2015 al Nou Sardenya


Punt final a un 2015 de nou clau en la història del Santfeliuenc FC. L'any de la tercera temporada a Tercera i del 110 aniversari clou en un dels millors escenaris del futbol català, el Nou Sardenya de Gràcia. Un partit important per al Santfe ja que necessita els punts per evitar menjar els torrons en zona vermella. L'Europa arriba a l'últim partit de l'any en un inesperat desè lloc, inesperat atès que els d'Albert Poch es presentaven com una de les principals alternatives al Prat per a la conquesta del títol.

CE EUROPA ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: CRISTIAN LÓPEZ CARBALLO (DELEGACIÓ DEL MARESME)

ESTADI NOU SARDENYA

JORNADA 18

DISSABTE 19 DE DESEMBRE

HORA:18

SOCIS SANTFELIUENC: 5€ EUROS

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu (105.3FM), @SantfeliuencFC, @CEEUROPA

TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Punt final a un 2015 de nou clau en la història del Santfeliuenc FC. L'any de la tercera temporada a Tercera i del 110 aniversari clou en un dels millors escenaris del futbol català, el Nou Sardenya de Gràcia. Un partit important per al Santfe ja que necessita els punts per evitar menjar els torrons en zona vermella. L'Europa arriba a l'últim partit de l'any en un inesperat desè lloc, inesperat atès que els d'Albert Poch es presentaven com una de les principals alternatives al Prat per a la conquesta del títol.

Punt final a un any farcit d'emocions. El Santfeliuenc, que el 17 de maig renovava per tercera temporada conscutiva la presència a Tercera Divisió, acabarà l'any amb 39 partits oficials a la seva esquena. I el comiat serà en un dels escenaris més rellevants del futbol barceloní, el Nou Sardenya del barri de Gràcia. Per al comiat el Santfeliuenc està obligat a guanyar si no vol passar les festes de Nadal en una incòmoda posició de descens, si bé amb vint jornades per endavant les opcions de permanència són més que possibles. I és que per al 2016 les finals s'aniran acumulant i de quina manera. Andrés González compta amb tota la plantilla per jugar-hi en un camp que s'ha mostrat prou propici ja que en les dues visites anteriors els blanc-i-blaus van arrencar sengles empats (a 1 i a 2).

Acord entre directives i últim partit de l'any per Ràdio Sant Feliu

Per acord entre les dues directives, els socis del Santfeliuenc només hauran de pagar cinc euros per entrar el recinte europeista. A més, Ràdio Sant Feliu serà en directe (17.30 hores) com cada dues setmanes per portar les emocions d'un altre gran partit del nostre Santfe a Tercera. L'Europa inaugura una exposició fotogràfica dels 75 anys del Sardenya El club europeista aprofitarà l'últim partit de l'any per estrenar l'exposició fotogràfica dels 75 anys del Sardenya, "Sardenya: 75 anys del nostre camp". Un recorregut per 21 expositors d'imatges en forma de roll-up que recullen 140 imatges vinculades a la vida de l'estadi. Una miscel·lània final de 31 documents posen el punt final a la mostra.

un recorregut per 21 expositors d'imatges en forma de 'roll-up' que recullen 140 imatges relacionades amb l'estadi -algunes inèdites fins a la data- i repassen 8 dècades d'existència. En acabar el recorregut, 31 retalls de premsa, cartells o objectes formen la miscel·lània final. - See more at: http://www.ceeuropa.cat/component/k2/una-exposicio-historica#sthash.2w8RUrDy.dpuf

un recorregut per 21 expositors d'imatges en forma de 'roll-up' que recullen 140 imatges relacionades amb l'estadi -algunes inèdites fins a la data- i repassen 8 dècades d'existència. En acabar el recorregut, 31 retalls de premsa, cartells o objectes formen la miscel·lània final. - See more at: http://www.ceeuropa.cat/component/k2/una-exposicio-historica#sthash.2w8RUrDy.dpuf

El CE Europa mira de recuperar terreny

No està sent una temporada brillant per a l'equip de la Vila de Gràcia. Els escapulats van confiar la direcció tècnica a Albert Poch, un entrenador que havia despuntat al Gavà, i els resultats no estant sent tan bons com tothom pensava. Només cinc victòries en disset partits són un balanç mediocre per a un conjunt fet per jugar la fase d'ascens a Segona B. La renovació de futbolistes de pes a Tercera com Alberto González, Álex Cano, Oriol Dot, Guzmán, Ramon Rovira, Nils i Álex Poves, a més de la incorporació de jugadors amb recorregut a Tercera i Segona B: Gianni (Olot), Fran Bea (Badalona), Abel Rita (Pobla Mafumet), Álex Fernandez (Rubí) o Montoro (Terrassa) feien pensar que l'Europa manaria des del principi. Malgrat els resultats, la directiva ha mantingut la calma i els últims resultats i sobretot l'espectacular remuntada al camp del Júpiter la setmana passada fan pensar que la reacció és un fet. Abel Rita amb sis gols i Álex Poves amb cinc són els màxims exponents ofensius. Poch no podrà comptar amb el concurs del lesionat Javi Iglesias.

Club Esportiu Europa

Any de fundació: 1907

President: Guilem de Bode (vuitena temporada)

Indumentària: samarreta blanca tocada amb escapulari blau i pantaló blau

Estadi Nou Sardenya

Aforament: 6.000 espectadors

Temporades a Primera: 3

Temporades a Segona A: 5

Temporades a Segona B: 1

Temporades a Tercera: 52

Plantilla:

Porters: Gianni (Cedit Olot) i Fernando (Mercadal).

Defenses: Alberto González, Álex Cano, Oriol Dot, David López (Rubí), Rubi (Gavà) i Javi Iglesias (Pobla Mafumet).

Migcampistes: Guzmán, Padilla, Ramon Rovira, Uri González (Sabadell B), Fran Bea (Badalona) i Álex Fernández (Rubí).

Davanters: Álex Poves, Nils, Abel Rita (Pobla Mafumet) i Carles Montoro (Terrassa)

Què va passar a l'últim Europa-Santfeliuenc?

Tercera Divisió, jornada 16 (6-12-2014)

Europa 2 (Álex Cano, 32' i Guzmán, 87') ... Santfeliuenc 2 (Álex Bolaños, 4' i Nacho Ruiz, 89')

#previa #temporada201516 #actualitat #terceradivisión #primerequipo #grupov #ceeuropa

0 vistas