PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Cent vegades de Tercera Divisió


La jornada 24 ens portará un regal: el partit cent a Tercera Divisió. Tres temporades que han transformat la vida del nostre club i que celebrarem tots junts a Les Grases aquest diumenge en un partidàs contra una Montañesa que busca la seva tercera promoció a Segona B

El 25 d'agost de 2013 el Santfeliuenc debutava en categoria nacional a Vilassar de Mar. Álex Bolaños, de penal, va posar l'1 en el comptador de la història. Han passat dos anys i mig i avui ens podem sentir més orgullosos que mai de tot el que hem aconseguit en la paciència silenciosa dels dies.

El pas per Tercera Divisió ha estat com una muntanya russa de sensacions. L'estrena no va poder ser millor. L'equip va sorprendre tothom i es va convertir per mèrits propis en la revelació. La temporada passada va transitar per tots els colors de l'arc de Sant Martí: il·lusió, preocupació, neguit, dolor, esperança i èxtasi. La gran resposta de l'afició va acabar sent un element cabdal per a una permanència viscuda com un nou ascens. I aquesta temporada ja hem viatjat un munt de sensacions que allà pel 15 de maig han de servir per celebrar que la quarta ja és nostra. Si seguim per aquest camí no se'ns pot escapar perquè necessitem seguir vibrant amb l'equip que ens ha permès viure els millors anys de futbol a Sant Feliu. Al llarg d'aquests 99 partits el Santfeliuenc ha vist com sumava els tres punts 34 ocasions (16/12 i 6); en 27 se n'ha hagut de conformar amb un punt; i en 38 se n'ha anat de buit Temporada 2013-2014, 9è classificat, 57 punts; 46 gols a favor; 41 gols en contra Temporada 2014-2015, 16è classificat, 47 punts; 41 gols a favor; 48 gols en contra Temporada 2015-2016 (en curs), 15è classificat, 25 punts; 26 gols a favor; 32 gols en contra

#terceradivisión #grupov #prensa #temporada201516 #primerequipo

0 vistas