PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Derrota sense pal·liatius i que convida a la reflexió


Tornen els malsons. El Santfeliuenc necessitava els punts per viure un dissabte tranquil i el que es va trobar és una golejada severa en un dels pitjors partits que recordem en molts anys a Les Grases. Un cop de puny dels que deixen marca. Sense rumb, sense idees, sense esma els blanc-i-blaus van ser una presa fàcil per als cuers. Naufragi sense pal·liatius del Santfeliuenc que va rebre un severíssim correctiu a mans d'un renascut Masnou que encadena dues victòries amb Juan Ignacio Ibarra a la banqueta. Els masnovins van ser superiors i van saber aprofitar les seves oportunitats per deixar una profunda ferida. Serà una setmana per parlar molt, reflexionar-hi encara més i viatjar el proper dissabte a Palamós a pels tres punts. És l'única forma d'acabar amb aquesta crisi inesperada en un equip que fa dues setmanes empatava a Vilafranca i mirava amb esperança el tram final de lliga. Som animals de costums no gaire sanitoses. Què hi farem, estem lligats al nostre fàtum.

SANTFELIUENC FC 0 ... CD MASNOU 4 (LLOBET, 36'; MENDO, 56'; POL, 61 I POL, 88')

ÀRBITRE: VICENTE ALEXAND MUÑOZ BAQUERO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 350 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Tornen els malsons. El Santfeliuenc necessitava els punts per viure un dissabte tranquil i el que es va trobar és una golejada severa en un dels pitjors partits que recordem en molts anys a Les Grases. Un cop de puny dels que deixen marca. Sense rumb, sense idees, sense esma els blanc-i-blaus van ser una presa fàcil per als cuers. Naufragi sense pal·liatius del Santfeliuenc que va rebre un severíssim correctiu a mans d'un renascut Masnou que encadena dues victòries amb Juan Ignacio Ibarra a la banqueta. Els masnovins van ser superiors i van saber aprofitar les seves oportunitats per deixar una profunda ferida. Serà una setmana per parlar molt, reflexionar-hi encara més i viatjar el proper dissabte a Palamós a pels tres punts. És l'única forma d'acabar amb aquesta crisi inesperada en un equip que fa dues setmanes empatava a Vilafranca i mirava amb esperança el tram final de lliga. Som animals de costums no gaire sanitoses. Què hi farem, estem lligats al nostre fàtum.

Els del Maresme van avisar aviat davant un Santfeliuenc adormit. Al minut 12 Pol Ballesteros va robar una pilota en la zona defensiva blanc-i-blava i es va plantar sol davant Óliver. La seva rematada la va treure en el llindar de la línia de gol Èdgar Mayor. El Santfeliuenc mai es va trobar còmode i sempre va anar a remolc del Masnou. Només una tímid cop de cap de Domi Berlanga al minut 14 va esberlar l'atonia ambiental. Al minut 36 una gran maniobra de Pol en diagonal permetia assistir David Llobet que, lliure de marca, estrenava el marcador. Els blanc-i-blaus podrien haver esmenat el marcador dos minuts més tard si Juan Quiles hagués tingut més punteria a l'hora de culminar una bona assistència de David Toro. Cares molt llargues en l'intermedi. Tothom presagiava una tarda de parracs.

L'inici de segon acte no només no va canviar res, sinó que va consolidar les aspiracions de victòria visitant. Pol Ballesteros s'estava convertint en protagonista i una acció individual seva va obligar a actuar Óliver. El públic local es començava a impacientar. La millor ocasió dels d'Andrés González va arribar al minut 55 en una llançament de falta executada per Adri Ruiz i que va topar al travesser. Va ser el comiat al partit dels blanc-i-blaus, perquè un minut més tard una jugada nascuda a les botes de Pol va continuar amb Roger Matamala que va servir Mendo qui, venint a la cursa, engaltava un xut col·locat al fons de la xarxa. El drama es començava a mastegar amb amargor a Les Grases. I més quan al minut 59 els santfeliuencs no eren capaços de fer gol en una triple rematada que primer es va estavellar en el travessser i després va salvar la muralla defensiva masnovina. Al minut 61 el guió el repetia i de nou Pol Ballesteros es feia amb un pilota llarga i s'endinsava en l'area per superar la sortida d'Óliver. El Santfe estava ben KO. I fins al final, mitja hora infernal per a un Santfeliuenc a la deriva. Els visitants van tenir temps de tancar la millor tarda en molt de temps quan Pol, en una altra gran acció d'un dia brillant, signava el quart. Un dia brillant que dóna esperança els vistants, i un dia fatífic per al Santfeliuenc que esgota el crèdit i torna a pujar al Gòlgota. Tohom ha de reflexionar. Serà una setmana llarga però ara cal estar a l'altura per treure del pou un club i una aficio que mereixen seguir gaudint del futbol a Tercera.

Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez, Èdgar Mayor (Faura, 64'), Dani Ortiz, Joserra (Éric Pacheco, 52') Tena, Quiles (Maldonado, 59') , Tena, Álex Bolaños, Domi Berlanga, David Toro i Adri Ruiz.

CD Masnou: Marc Priego, Márquez, Pandiani, Dani Prieto, Guti, Edu Domingo, Llobet (Borreda, 78'), Mendo (Guillem, 72'), Matamala (Castillo, 86'), Òscar Arnau i Pol Ballesteros.

Gols:

0 – 1, 36', Llobet

0 – 2, 56', Mendo

0 – 3, 61', Pol

0 – 4, 88', Pol

Àrbitre: Muñoz Baquero, sense complicacions. Va ensenyar targeta groga als locals Èdgar Mayor, Dani Ortiz i Víctor Márquez; i al visitant Pandiani.

Quadern de notes:

- Cal prendre decisions. Aquest Santfeliuenc que tan bones sensacions havia ofert durant moltes jornades no pot deixar-se caure d'aquesta forma tan dura. Tothom ha de prendre decisions i... notes.

- El Santfeliuenc no va existir. Esborrat pel cuer, els blanc-i-blaus van ser una caricatura del que hauria de ser un equip de Tercera Divisió.

- El Masnou reviscola i suma sis punts en dues jornades.

#primerequipo #terceradivisión #temporada201516 #grupov #prensa #cdmasnou

0 vistas