PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

El Santfeliuenc busca oxigen a Palamós en una final amb 4 punts en joc


Amb ganes de reaccionar. El Santfeliuenc, que sap el pa que s'hi dóna per allò de la temporada passada, necessita ara més que mai la confiança de tothom. La ciutat, que aquests anys s'ha acostumat a viure entre l'èpica i l'angoixa, vol continuar sent de Tercera i aquest equip nostre ha demostrat amb escreix que és la seva categoria natural. Ara, cal remar tots en un mateix sentit perquè després de les vuit jornades finals puguem tornar a dir amb joia que el Santfe inicia la quarta a Tercera. Hi ha masses il·lusions en un projecte carregat de futur. I també cal apel·lar a la responsabilitat perquè tots els nostres futbolistes sàpiguen que per a Sant Feliu la Tercera Divisió significa molt.

PALAMÓS CF ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: BRIAN DÍAZ DÍAZ (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)

ESTADI MUNICIPAL PALAMÓS COSTA BRAVA

JORNADA: 31

DIUMENGE 20 MARÇ

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, SantfeTV, Ràdio Palamós, Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFC, @palamoscf

TEMPS PREVIST: CEL COBERT AMB RISC D'ALGUN RUIXAT, TEMPERATURA DE 12 GRAUS

Amb ganes de reaccionar. El Santfeliuenc, que sap el pa que s'hi dóna per allò de la temporada passada, necessita ara més que mai la confiança de tothom. La ciutat, que aquests anys s'ha acostumat a viure entre l'èpica i l'angoixa, vol continuar sent de Tercera i aquest equip nostre ha demostrat amb escreix que és la seva categoria natural. Ara, cal remar tots en un mateix sentit perquè després de les vuit jornades finals puguem tornar a dir amb joia que el Santfe inicia la quarta a Tercera. Hi ha masses il·lusions en un projecte carregat de futur. I també cal apel·lar a la responsabilitat perquè tots els nostres futbolistes sàpiguen que per a Sant Feliu la Tercera Divisió significa molt.

El viatge a Palamós ha de marcar un més que necessari, obligat i desitjable punt d'inflexió, i Girona sempre ha estat la nostra terra promesa. Cal oblidar la pèssima imatge exhibida contra el Masnou i centrar-se en un present pespuntejat d'emocions que comença a Palamós. Andrés González i la directiva han volgut mostrar la confiança rotunda al llarg de la setmana en una plantilla que té la responsabilitat històrica de mantenir més encesa que mai la flama de Tercera Divisió. I tot passa per sumar tres punts a Palamós. Andrés González no podrà disposar del concurs del sancionat Èdgar Mayor.

Ràdio Sant Feliu des de les 11.30

Com ja és habitual l'atenció es focalitzarà a partir de les 11.30 en la retransmissió de la ràdio municipal en un matí amb molts fronts oberts. Ràdio Sant Feliu donarà puntual informació del que passi a terres empordaneses i de la resta de partits on el Satfeliuenc està implicat. I si voleu posar-hi imatges no perdeu el fil de SantfeTV

El Palamós busca tres punts salvadors

El degà costabravenc està repetint la dinàmica de la temporada passada: molta irregularitat però suficient per mantenir la categoria. Els de Joan Mármol han deambulat per la zona mitja baixa al llarg de tota la lliga i arriben al tram final amb 35 punts, tres més que el Santfeliuenc. L'ùltima victòria al camp del Júpiter amb gol in extremis d'Aleix Feixas ha reviscolat l'eufòria, que ara es vol fer més gran sumant tres punts a l'Estadi Municipal de Palamós, un estadi que ha rentat la seva imatge amb la instal·lació de noves cadires per allò d'acollir els partits del futbol professional del Llagostera. Mármol no podrà disposar del lesionat Sebas.

Què va passar a l'últim Palamós-Santfeliuenc? Tercera Divisió, jornada 12 (9-09-2014) Palamós 1 (Alberto Manga, de penal, 86') - Santfeliuenc 1 (Éric Pacheco, 12')

#temporada201516 #previa #palamóscf #terceradivisión #grupov #primerequipo

0 vistas