PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

El Santfeliuenc ensenya el camí del somni amb una golejada per a la història


Tarda per emmarcar. El Santfeliuenc es va reivindicar i ens va reconciliar a tots amb una golejada de les que fan època i amb un protagonista: David Toro. El davanter santfeliuenc va fer un pòker de gols en 39 minuts en què semblava tocat per la vareta màgica. S'està tornant a bastir els fonaments d'una temporada que de ha tornar a tenir un final feliç. Pas important en una jornada que serveix per a ampliar la distància amb el Rubí (4 punts) però que no ens permet guanyar cap posició. I amb l'evidència cada dia més clara que el dissetè lloc no servirà per mantenir, si més no de manera inicial, la categoria. Sis finals i la propera decididament decisiva amb el Morell (dissabte a les 17 hores). Calen el tres punts i una àmplia mobilització de l'afició.

SANTFELIUENC 6 (DAVID TORO, DE PENAL, 12'; DAVID TORO, 23'; DAVID TORO, 34'; JOSERRA, 45'; DAVID TORO, 51' I ADRI RUIZ, 88') ...CE JÚPITER 2 (JOSU, DE PENAL, 28' I KUKU, 55')

ÀRBITRE: ÓLIVER CASTAÑO COSO (DELEGACIO TARRAGONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 450 ESPECTADORS

TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 18 GRAUS

Tarda per emmarcar. El Santfeliuenc es va reivindicar i ens va reconciliar a tots amb una golejada de les que fan època i amb un protagonista: David Toro. El davanter santfeliuenc va fer un pòker de gols en 39 minuts en què semblava tocat per la vareta màgica. S'està tornant a bastir els fonaments d'una temporada que de ha tornar a tenir un final feliç. Pas important en una jornada que serveix per a ampliar la distància amb el Rubí (4 punts) però que no ens permet guanyar cap posició. I amb l'evidència cada dia més clara que el dissetè lloc no servirà per mantenir, si més no de manera inicial, la categoria. Sis finals i la propera decididament decisiva amb el Morell (dissabte a les 17 hores). Calen el tres punts i una àmplia mobilització de l'afició.

l Santfeliuenc va reaccionar i ho va fer a còpia de gols en una tarda màgica de David Toro, que va signar un pòker golejador memorable. El Júpiter, molt tou en defensa, va veure com sis de les set ocasions locals acabaven en gol.

En quinze dies el Santfeliuenc sembla haver mudat de cara. Al minut 4 Carles Tena va tenir una ocasió molt clara per estrenar el marcador però la seva rematada a l'altura de l'àrea petita la va aturar Víctor. Aquest Santfe no era el del desastre de Masnou. Curiosament, va ser l'única oportunitat que van desaprofitar els blanc-i-blaus. Al minut 12 David Toro va inaugurar la seva tarda màgica transformant un clar penal comès a Éric Pacheco que va ser literalment atropellat per Ignasi. Deu minuts més tard, una acció personal de David Toro va acabar a la xarxa amb cert suspens ja que primer la pilota va picar al pal i minsament es va estampar la lateral de la xarxa. El Júpiter va mirar d'esmenar una tarda que no li provava gaire bé. Josu ho va provar de falta però es va trobar amb una gran intervenció de Santi, i al minut 28 el mateix Josu, de penal, donava esperances al seu equip. Tanmateix el Santfeliuenc va reaccionar i David Toro, tocat per una vareta màgic, va fer el seu hat-trick en una acció en què va treure els colors a la defensa gris-grana. El visitants es podrien haver tornat a ficar al partit si una rematada de tisora de Kuku no l'hagués salvat sota pals un providencial David Toro. I del 3 a 2 al 4 a 1. Joserra, en l'última acció de la primera part i mitjançant un llançament de falta magistral, va mig sentenciar el matx.

Després de la represa, el Santfeliuenc va ampliar la renda. Al minut 51 una perfecta jugada per banda esquerra de Carles Tena la culminava amb potència David Toro per signar el primer pòker d'un jugador del Santfe a Tercera. Èxtasi a la graderia. Els barcelonins van retallar distàncies al 55' en aprofitar Kuku una sortida indecisa de Santi. El gol, però, va ser l'última aparició significativa dels de Juanjo García que van topar amb la seguretat defensiva local. Amb el partit dat i beneït i amb la festa de Sentiment Immortal a la graderia, Guille Sarmiento en una acció brillant va regalar Adri Ruiz el gol que feia la mitja dotzena. El primer sis al marcador del Santfe a Tercera. Aquest és el camí.

Pas endavant del Santfeliuenc que reacciona amb la major golejada de la seva història a Tercera Divisió, i tarda màgica de David Toro amb un pòker per al record.

Santfeliuenc FC: Santi, Mata (Èdgar Mayor, 61'), Alberto, Dani Ortiz, Pere, Joserra (Guille Sarmiento, 77'), Maldonado, Imanol (Adri Ruiz, 64'), David Toro, Tena i Éric Pacheco.

CE Júpiter: Víctor, Ignasi (Anas, 46'), Javi Santolalla, Vives, Reina (Mechi, 46'), Sergi Pérez, Pau Darbra, Gueri, kuku, Josu i Éric López (Prat, 80')

Gols:

1 – 0, 12', David Toro, de penal

2 – 0, 23', David Toro

2 – 1, 28', Josu, de penal

3 – 1, 34', David Toro

4 – 1, 45', Joserra

5 – 1, 51' David Toro

5 – 2, 55' kuku

6 – 2, 88' Adri Ruiz

Àrbitre: Castaño Coso, arbitratge correcte encara que amb excessiva facilitat per mostrar targetes. Va ensenyar targeta groga als santfeliuencs Pere, Alberto, Joserra, Maldonado i Éric Pacheco; i al visitants Ignasi, Sergi Pérez, Pau Darbra, Kuku i Mechi.

Quadern de notes:

- Jornada memorable. El Santfeliuenc ha mudat de pell en només 15 dies i ha demostrat que és en condicions de lluitar per la permanència fins al final en una nova recta final de lliga apassionant.

- David Toro, un pòker per a la història. El davanter santfeliuenc suma 15 gols i s'enfila als primers llocs de la taula de golejadors.

- Morell, una estació decisiva en el camí de la salvació. Cal una gran mobilització de l'afició.

- El Júpiter no va demostrar la seva bona classificació. Rebre sis gols a Tercera Divisió és greu.

Imatges del partit


#temporada201516 #terceradivisión #grupov #cejupiter #prensa #primerequipo

0 vistas