PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Un gran pas endavant


Una victòria per començar a bastir grans històries. El Santfeliuenc no va fallar i va sumar tres punts d'or contra un Morell que és virtualment equip de Primera Catalana. David Toro va inaugurar el marcador i Guille Sarmiento va fer el 0 a 2, però un gol del veterà Sellarés ens va fer patir perquè l'empat tarragoní hagués estat tràgic. Sortosament els blanc-i-blaus van saber resistir i fins i tot podrien haver eixamplat el marcador. Tres punts que permeten al Santfeliuenc enfilar-se al tretzè lloc a manca de tota la jornada de diumenge.Gran resposta de l'afició santfeliuenca que va convertir el Municipal de Morell en un petit Les Grases.

CD MORELL 1 (MARC SELLARÈS, 65') ... SANTFELIUENC FC 2 (DAVID TORO, 19' I GUILLE SARMIENTO, 62')

ÀRBITRE: ADRIÀ PICAZO HERNÁNDEZ (DELEGACIÓ LLEIDA)

CAMP MUNICIPAL DE MORELL

ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS

TARDA ASOLELLADA, TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Una victòria per començar a bastir grans històries. El Santfeliuenc no va fallar i va sumar tres punts d'or contra un Morell que és virtualment equip de Primera Catalana. David Toro va inaugurar el marcador i Guille Sarmiento va fer el 0 a 2, però un gol del veterà Sellarés ens va fer patir perquè l'empat tarragoní hagués estat tràgic. Sortosament els blanc-i-blaus van saber resistir i fins i tot podrien haver eixamplat el marcador. Tres punts que permeten al Santfeliuenc enfilar-se al tretzè lloc a manca de tota la jornada de diumenge.Gran resposta de l'afició santfeliuenca que va convertir el Municipal de Morell en un petit Les Grases.

Andrés González ho va dir taxativament minuts abans de començar el partit als micròfons de Ràdio Sant Feliu: "És el partit més important que hem jugat a Tercera Divisió". Les responsabilitats eren altíssimes i potser als primers minuts s'hi van pagar. Massa tempteig i els dos porters mers espectadors en una tarda de rigor primaveral. El Morell, molt danyat anímicament, mirava de trenar alguna jugada des del mig del camp i el Santfeliuenc, ben situat, s'ho mirava amb tranquil·litat però sense inquietar la porteria local. Fins que va arribar la primera acció d'un David Toro a qui tot li surt de cara. Una pilota rebutjada per la defensa blanc-i-blava la va guanyar el reconvertit davanter santfeliuenc per iniciar una llarguísima cursa de 40 metres que va acabar amb una rematada creuada excel·lent que va superar la sortida d'Eudald. Un gol que feia explotar l'afició santfeliuenca. Era l'escenari que tots volíem: un gol matiner a un equip tan fràgil mentalment. El gol, però, va fer recular el Santfeliuenc que va entregar el domini als del Camp de Tarragona. Per bé que sense perill els de Jesús Mariano Angoy ho van provar en un parell d'accions nascudes al mig del camp a través d'Óscar. Per sort el davanter Oribe en una de molt clara va fer un control catastròfic. I el que són les coses, la millor ocasió va passar per les botes de Dani Ortiz al minut 44. El bon central santfeliuenc va aprofitar una cessió de cap de David Toro per rematar des de l'àrea petita i per dues vegades al cos del porter tarragoní. Un gol que hagués deixat el partit mig tancat.

L'inici del segon acte va intensificar les arribades a porteria del Santfeliuenc. El Morell començava a acusar el cansament físic i emocional i David Toro es disposava a trencar la defensa. La societat Toro/Tena va estar a punt de fer gol en dues ocasions, la més clara en un mà a mà de Tena amb el porter però al polivalent futbolista se li va fer de nit i la seva rematada es va estavellar al lateral de la xarxa. Eren accions que estaven preludiant el gol. I al minut 62 el més jove de la classe, Guille Sarmiento, trencava en una contra el fora de joc, es plantava davant Eudald per superar-lo en la seva sortida i a porta buida fer un gol que ens apropava a la victòria. Sarmiento portava dos minuts al camp. L'alegria i la confiança van durar poc perquè en un cop d'orgull els locals es van anar a l'atac i l'il·lustre Marc Sellarès aprofitava una centrada de Ramón per fer de cap un gol que escurçava el marcador i despertava totes les preocupacions. Calia filar molt prim perquè un gol tarragoní hagués estat letal. El Santfeliuenc va saber refredar el partit i les forces dels locals ja no donaven per gaire cosa més. Els blanci-i-blaus, a la contra, podrien haver tancat el partit però va faltar la precisió de la rematada final. Ni Quiles ni David Toro en una gran acció individual van trobar la porteria. I a les acaballes, ensurt tarrible en una rematada a la balconada de l'àrea d'Oribe que va marxar fora. La respiració se'ns va tallar. Va ser un ensurt però no va passar d'aquí. El punt final al matx desfermava l'alegria entre l'afició que veia com el seu equip sumava tres punts que poden ser decisius. Un pas important, certament, però se'n necessiten més.

CD Morell: Eudald, Ramón, Óscar, Bicho, Julve, Oribe, Domènec (Moha, 78'), Adri, Sergi Moreno, Xavi Jaime i Marc Sellarès.

Santfeliuenc FC: Santi, Mata, Èdgar Mayor, Dani Ortiz, Pere, Joserra (Víctor Márquez, 83'), Maldonado (Guille Sarmiento, 60'), Imanol (Álex Bolaños, 66'), David Toro, Tena i Quiles.

Gols:

0 - 1, David Toro, 19'.

0 - 2, Guille Sarmiento, 62'.

1 - 2, Sellarès, 65'.

Àrbitre: Picazo Hernández, va resoldre bé un partit sense complicacions. Va amonestar els locals Óscar, Bicho i Moha; i als santfeliuenc Guille Sarmiento.

Incidències: El Santfeliuenc va vestir tot de taronja, en l'estrena de la tercera samarreta. Quadern de notes:

- El Santfeliuenc no ens va fallar. Aquest equip torna a demostrar que sap reaccionar en els pitjors moments. De la desfeta de Masnou s'ha passat a set punts en tres partits.

- David Toro segueix comptant amb el suport dels déus.

- Un pas endavant enorme però cal continuar perquè aquest resultat ja és passat. Ara les mirades han de concentrar-se en Granollers en una altra final de quatre punts.

- El Morell diu adéu -virtualment- a la Tercera Divisió. Un pas efímer a la categoria nacional en un club d'una població petita.

#primerequipo #temporada201516 #terceradivisión #prensa #cdmorell #actualitat #grupov

0 vistas