PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

No fem els deures i tornem a patir


Tornem a fallar en el moment més dolorós i en una jornada molt poc propícia. Els blanc-i-blaus es van avançar aviat amb el dissetè gol de David Toro, però les bones sensacions es van anar esvaint i més quan Carlos Cano va empatar. A la segona part la fragilitat defensiva es va posar en relleu. El Granollers, que estrenava a Antonio Hidalgo a la banqueta, ho va aprofitar malgrat que el jove Guille Sarmiento, quan no feia ni trenta segons que era al camp, va aconseguir un empat momentani. Al final i a la desesperada un Santfeliuenc que no va fer bé les coses va mirar de sumar un punt que hagués esta suficient per passar la jornada. Ara toca dirigir totes les mirades en un dia i un partit que més que decisiu és vital per a la supervivència a Tercera: diumenge 24 abril 18 hores Santfe-Terrassa.

EC GRANOLLERS 3 (CANO, 31'; DIDI, 51' I DAVID BAULI, 82') ...SANTFELIUENC FC 2 (DAVID TORO, 11' I GUILLE SARMIENTO, 74')

ÀRBITRE: SERGIO GUIJARRO ÁLVAREZ (DELEGACIÓ TARRAGONA)

CAMP MUNICIPAL CARRER GIRONA

ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS

MATÍ ASSOLELLAT I TEMPERATURA DE 22 GRAUS

Tornem a fallar en el moment més dolorós i en una jornada molt poc propícia. Els blanc-i-blaus es van avançar aviat amb el dissetè gol de David Toro, però les bones sensacions es van anar esvaint i més quan Carlos Cano va empatar. A la segona part la fragilitat defensiva es va posar en relleu. El Granollers, que estrenava a Antonio Hidalgo a la banqueta, ho va aprofitar malgrat que el jove Guille Sarmiento, quan no feia ni trenta segons que era al camp, va aconseguir un empat momentani. Al final i a la desesperada un Santfeliuenc que no va fer bé les coses va mirar de sumar un punt que hagués esta suficient per passar la jornada. Ara toca dirigir totes les mirades en un dia i un partit que més que decisiu és vital per a la supervivència a Tercera: diumenge 24 abril 18 hores Santfe-Terrassa.

Per què? Aquesta és la pregunta que ens hauríem de fer. Per què si el Santfeliuenc va sortir bé i va aconseguir avançar-se en una bonica acció col·lectiva culminada per l'inspirat David Toro, després tot es anar diluint fins a esvair-se i traduir-se en una derrota tan perillosa i que ens torna a deixar a la casella de la por. Com diem, el Santfeliuenc va sorprendre el Granollers amb un matiner gol. Però els locals, molt actius i ràpids en accions per bandes, van posar en evidència certes fragilitats. El més incisiu dels vallesans, Didi, va avisar en centrades molt tancades que van obligar Santi a estar-hi a l'aguait. La més clara per als locals en una sortida de córner al minut 23 que va rematar de cap Héctor i que entre Santi i la defensa van treure a la línia de gol. Els dels debutant Antonio Hidalgo començaven a acumular mèrits per l'empat. Al minut 31 en una pilotada llarga Carlos Cano amb la canya a punt va signar les taules. Calia posar el comptador a zero. El Granollers, esperonat amb el gol, es va anar fent amb el domini clar i de nou l'amic Carlos Cano va acaronar el gol en una altra rematada franca que es va perdre par damunt de la porteria. L'intermedi arribava providencial per endreçar el mobiliari.

Tanmateix el descans va servir de poc. Cano en pla botxí piconava les fragilitats defensives. I al 52' el desastre. Una gran acció per banda dreta de Ferran Vila moria a les cames de Didi que lliure de marca i de forta rematada va superar Santi. El golejador es va lesionar en l'acció i va ser rellavat per Pedro Bilbao. El Santfeliuenc semblaba perdre aire. Pedro Bilbao prenia el relleu de Ferran Vila en la part dreta de l'atac local i en alguna acció ofensiva va obligar a intervenir Santi. Andrés González va mirar de capgirar el rumb i les entrades d'Èdgar i sobretot la de Guille Sarmiento van resultar beatífiques. En la primera acció al camp quan encara no feia ni mig minut de la substitució, el menut Sarmiento va agafar una pilota mig servida per Dabid Toro per, amb un xut subtil, superar Ortega. El Santfeliuenc havia fet el més difícil quan ni tan sols ho mereixia. El gol va donar ales. Éric Pacheco va estar a punt d'ensorrar els locals en una rematada a la frontal de l'àrea. I el que són les coses, quan millor es trobaben els blanc-i-blaus una badada garrafal a la línia de mitjos la va aprofitar Pedro Bilbao per arrencar-se en una cavalcada decidida culminada amb una precisa centrada que David Bauli, de nou lliure de marca i a l'altura del punt de penal, va enviar a la xarxa amb el cap. Un pal sever. A la desesperada però amb poca convicció, el Santfeliuenc ho va intentar. Al minut 94 i quan el rellotge es consumia agonitzant una rematada d'Alex Bolaños en la frontera de làrea gran es va perdre per damunt de la porteria per mil·límetres. Era el punt final a una derrota dura que ens torna com un cop de punt a la crua realitat a set dies de la final de totes les finals.

EC Granollers: Ortega, Aitor Torres, David Duran, Roger Bellavista, Sergi Valls, Eloi Zamorano, Didi (Pedro Bilbao, 53'), Héctor, Carlos Cano, Riki Alcántara (Àlex Gil, 76') i Ferran Vila (David Bauli, 80'). Santfeliuenc FC: Santi, Mata (Víctor Márquez, 60'), Alberto, Dani Ortiz, Pere, Joserra (Èdgar Mayor, 73'), Maldonado (Guille Sarmiento, 73'), Álex Bolaños, David Toro, Tena i Éric Pacheco. Gols: 0 - 1, David Toro, 11' 1 - 1, Cano, 31' 2 - 1, Didi, 52' 2 - 2, Guille Sarmiento, 74' 3 - 2, David Bauli, 82' Àrbitre: Guijarro Álvarez, actuació correcta. Va amonestar els locals David Duran, Eloi Zamorano i Didi; i als santfeliuenc Pere. Incidències: es va fer un minut de silencia en memòria de Cristina Gálvez. Quadern de notes: - El Santfeliuenc no pot cometre tantes errades en un partit tan decisiu. No vam saber jugar un rival moralment danyat. - Guille Sarmiento va repetir l'episodi de Morell i en trenta segons va mullar. - Ara més que mai cal remar tots junts per superar el Terrassa en una setmana molt important per al club.Hi ha moltes il·lusions en joc. - El Granollers va ser més intens i es va fer amb justícia amb els punts. Un respir per a un equip que va fer bona la dita i amb el nou entrenador va sumar tres punts.

Galeria d'imatges


#primerequipo #terceradivisión #grupov #temporada201516 #ecgranollers #prensa

0 vistas