PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Cent deu anys de futbol a Sant Feliu de Llobregat. Una presentació especial


En una setmana tan especial per al Santfeliuenc Futbol Club no podem deixar de banda l'exitosa presentació del llibre del 110 aniversari,Santfeliuenc Futbol Club. Cent deu anys de futbol a Sant Feliu de Llobregat. Una obra imprescindible per a tots els amants del futbol i de l'esport santfeliuenc. L'enciclopèdia il·lustrada de la vida del nostre club en diàleg amb la ciutat.

La sala d'actes de la Unió Coral es va omplir el passat divendres per a l'acte central de la commemoració dels 110 anys. L'historiador, periodista i president de Fetasantfeliu.cat, Jordi Ferrer, va recordar el caràcter nòmada del Santfeliuenc, des de la fundació fins als nostres dies "els blanc-i-blaus —va recordar— han passat per quatre llocs de la ciutat". L'autor, Juan Antonio Díaz, en va explicar els motius de la reedició i va comparar el com érem al 2005 i com som ara. Santi Siquier, en representació de la Secretari General de l'Esport, va subratllar la importància de clubs com el Santfeliuenc en el desenvolupament de l'associacionisme esportiu a Catalunya, i va defensar el caràcter social i sanitari de l'esport. El president Alberto Prieto va valorar la importància de la publicació del llibre per la seva qualitat i per la necessitat d'explicar una dècada fonamental en la història esportiva i social de l'entitat. El màxim mandatari blanc-i-blau no va oblidar les generacions que van treballar per un Santfe gran. El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, va exaltar la gran tasca del Santfeliuenc dins la història del futbol català. Va reconèixer la trajecòria ascendent d'un club que destaca pel seu dinamisme i modernitat. Finalment Jordi San José, l'alcalde de Sant Feliu, va glossar la trajectòria teixida entre el Santfeliuenc i Sant Feliu en la construcció d'una identitat transversal. L'alcalde de Sant Feliu va ressaltar les figures d'Alberto Prieto i Andrés González com les pedres angulars d'aquest Santfe de la dècada prodigiosa.

El Santfeliuenc va reconèixer l'autor amb el lliurament d'una placa. I el president de Fetasantfeliu també va lliurar a l'autor una portada del primer número pensat per al diari digital encapçalat per una notícia del Santfeliuenc a la temporada 2009-2010.

El llibre ja és al carrer

El Santfeliuenc Futbol Club ja ha posat en venda els llibres. Una peça extraordinària i d'enorme valor que podeu trobar al camp de futbol de Les Grases, al correu electrònic santfefc@gmail.com, o al telèfon 657322856.


#temporada201516 #110aniversario #prensa

0 vistas