PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Orgullosament santfeliuencs!!! Gracies, la Tercera torna a ser nostra!!!


Eren les 13.54 hores quan després d'uns agònics minuts finals (amb sis minuts d'afegit que van semblar insondablement eterns) el Prat assolia el retorn a Segona B a Tajonar i donava al Santfeliuenc el bitllet per ser un any més a Tercera. Serà la quarta a Tercera. Hem estat esperant quinze dies per escriure aquestes primeres línies de les primeres hores d'una Tercera feliçment renovada. Avui més que mai el nostre amor, la nostra convicció i la nostra fe pel Santfe tenen més sentit que mai. El Santfeliuenc ha eixamplat un xic més la seva història en l'any màgic del 110 aniversari.

Hem de dir gràcies i retornar la confiança. Gràcies a tota la ciutat de Sant Feliu que s'ha bolcat en aquests anys de progressió constant i gràcies per l'esforç en les últimes jornades d'una lliga tan patida; gràcies a Andrés González, com diem cada temporada, qui resisteix acaba vencent i el nostre entrenador miracle ha tornat a demostrar un any més els fets són incontestables; gràcies a tots els futbolistes que ens han donat una permanència merescuda que ja hauria d'haver arribat el 15 de maig; gràcies a la directiva que ha seguit apostant per un Santfe de Tercera i per un club que des de la base es fa cada dia més gran; gràcies a tota l'afició i en especial a la nostra estimada penya Sentiment Immortal que fa de Les Grases un dels camps més animats de Tercera; gràcies a tots els nostres patrocinadors que avui han vist satisfet el seu esforç i dedicació. I gràcies en el dia d'avui a l'Associació Esportiva Prat per la seva fita, en una de les jornades més boniques per al futbol del Baix Llobregat.

I una disculpa a tothom per tant de patiment. Prometem treballar des d'avui perquè l'afició de Sant Feliu mereix gaudir d'una Tercera que ens agrada molt però que la volem viure amb més tranquil·litat. Avui comencem a escriure les primeres ratlles del Santfe dels propers anys de la nostra vida.

Visca el Santfe i visca Sant Feliu!!!

Gràcies santfeliuencs i santfeliuenques aquest triomf us pertany!!!

#primerequipo #terceradivisión #temporada201516 #grupov #actualitat

0 vistas