PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

El Santfeliuenc rebut pel Secretari de l'Esport de la Generalitat


El Santfeliuenc Futbol Club i el recentment escollit Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, s’han reunit per abordar diversos temes d’actualitat. És la primera trobada i la voluntat és que hi tingui continuïtat. El Secretari General de l'Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, ha rebut al president i vicepresident del Santfeliuenc, Alberto Prieto i Albert Gracia. Durant la trobada, el Secretari s'ha mostrat interessat per conèixer de primera mà el present del club i els projectes de futur, i s'ha mostrat interessat a col·laborar-hi. Els directius blanc-i-blaus han fet un resum dels actes que han anat omplint de continguts el 110 aniversari i han aprofitat l'avinentesa per lliurar un exemplar del llibre reeditat recentment.

#actualitat #temporada201516 #temporada201617 #SecretariGeneraldEsport #GerardFigueras #AlbertGracia #110aniversario

0 vistas