PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

David Romo, quarta incorporació


El Santfeliuenc ha tancat el fitxatge del mitjapunta esquerrà David Romo. Es tracta d'un futbolista jove però amb un extens itinerari per Tercera Divisió que arriba a Sant Feliu amb l'objectiu de potenciar la parcel·la ofensiva i oferir la seva millor versió. La temporada passada va vestir la samarreta del Rubí on va ser el jugador més destacat amb 35 partits i 8 gols marcats. Hi sobresurt per una depurada qualitat tècnica i una cama esquerra privilegiada.

El santjoanenc David Romo Espejo, nascut el 6 d'octubre del 1988, ja és futbolista del Santfeliuenc. Romo va passar per les categories inferiors del Cornellà i del FC Barcelona, i va debutar com a amateur amb l'equip de casa, la UE Sant Joan Despí. Precisament va debutar a Preferent amb el Sant Joan la temporada que el Santfe va pujar a Primera Catalana (2008-2009). Després de passar pel Marianao Poblet va despuntar amb el Júpiter convertint-se en un dels puntals i en l'home gol de l'equip gris-grana que va tornar a Tercera (2011-2012). El Terrassa el va incorporar la temporada 2013-2014 però una inoportuna lesió li va tallar la progressió i al mercat d'hivern del 2015 es va incorporar al Masnou. La temporada passada es va sumar al projecte del Rubí on va jugar 35 partits i en 8 ocasions va veure porteria.

Benvingut, bienvenido, David!!

#DavidRomo #temporada201617 #terceradivisión #grupov #fichajes #terrassafc #primerequipo

0 vistas