PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Foto dels renovats


I els que repeteixen també són a la foto. Els futbolistes renovats van acudir a la primera cita de la temporada per sentir les primeres recomanacions d'Andrés González i conèixer una data, el 19 de juliol, dia del retorn a la feina per començar la quarta a Tercera.

Dani Maldonado (nou temporades), Joserra i Alberto (vuit temporades),Dani Ortiz i Éric Pacheco (sis temporades) Tena (cinc temporades),Víctor Márquez (tres temporades) i Guille Sarmiento (2 temporades), els rostres coneguts d'un Santfe gran de Tercera**.

#renovacions #temporada201617 #danielmaldonado #JoserraCampos #AlbertoEsteban #DaniOrtiz #ÉricPacheco #CarlesTena #VíctorMárquez #GuilleSarmiento #terceradivisión #grupov #AndrésGonzález #albertoprieto #primerequipo

0 vistas