PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

El Santfeliuenc 2016-2017 comença la quarta a Tercera


65 dies més tard un renovat Santfeliuenc torna a la feina. Les Grases serà l'escenari a partir de les set de la tarda de l'inici del quart projecte a Tercera Divisió. Les primeres passes d'un equip amb dotze cares noves que vol entusiasmar l'afició i representar Sant Feliu amb orgull. I és que des de l'arribada a categoria nacional Sant Feliu és més present que mai al futbol català i de resquillada al futbol espanyol.

Seran com a mínim 299 dies de futbol en blanc-i-blau. I és que la Federació Espanyola -encara però sense calendari oficial- va aprovar que la competició regular acabarà el 14 de maig de 2017. Molts dies de bon futbol i amb grans partits i grans rivals per omplir cada quinze dies Les Grases. I és que aquesta Tercera Divisió cada temporada puja el nivell i la qualitat.

Tothom preparat

Andrés González i el seu cos tècnic posarà el rellotge a zero a partir de les set de la tarda. I a manca de tancar el mercat de fitxatges amb un parell d'altes, la plantilla del Santfe 2016-2017 és la següent:

Porters: Toni Casamayor (UE Cornellà) i Álex Rodríguez (FE Atl Vilafranca)

Defenses: Víctor Márquez (3ª temporada), Alberto (8ª temporada en 2 etapes), Dani Ortiz (6ª temporada), Joserra (8ª temporada), Éric Ruiz (AE Prat), Albert Cuadras (Cerdanyola CF) i Guille García (juvenil).

Migcampistes: Dani Maldonado (9ª temporada), Éric Pacheco (6ª temporada), Carles Tena (5ª temporada), Jaime Fuentes (AE Prat), Charly Ruiz (AE Prat), Caros Olmo (NK Hrvatski Dragovoljac) i Jaume Duran (juvenil)

Davanters: Guille Sarmiento (2ª temporada), David Romo (UE Rubí), Ferri (AE Prat/CE Masnou) i Sergio Morgado (juvenil)

#primerequipo #temporada201617 #terceradivisión #grupov

0 vistas