PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Doblet i primera victòria


Per fi una victòria i un gol. El Santfeliuenc va afrontar un cap de setmana de sessió doble com els cinemes d'aquell temps no tan llunyà. El dissabte, visita al Santboià i derrota per la mínima (1-0, Buba, 88'). I el diumenge, el viatge va ser a Cornellà per jugar contra el juvenil de Divisió d'Honor. I ara sí i per fi un gol del canterà Sergio Morgado al minut 57 va donar la primera victòria d'una pretemporada bona en futbol i sensacions però poc propícia en resultats. El jove Morgado va tenir l'honor de fer el primer gol del Santfe 2016-2017 en pretemporada i posar fi a una sequera de 507 minuts. El Santfeliuenc inicia la quarta setmana de pretemporada amb la ment posada en un dels plats forts: la disputa de l'eliminatòria de la Copa del Baix Llobregat en un tres en un amb Castelldefels i Gavà (Municipal Nou de Cornellà, 19 i 20 hores).

Continua la pretemporada blanc-i-blava que va adquirint forma i contingut a manca de menys de dues setmanes perquè arribin els moments decisius. I per fi podem explicar la primera victòria. Un gol del canterà Morgado va servir per a trencar la malastrugança i signar el primer gol no oficial del Santfe 2016-2017. Com ja és habitual la doble sessió del cap de setmana ens va deixar bones sensacions, futbol creatiu i decidit a trenar al mig del camp, però el desencert davant porteria va privar dissabte d'assolir una victòria clara a Sant Boi i un marcador més rotund a Cornellà diumenge. Som, però, no oblidéssim, en temps de proves.

El Santboià marca al final

El Santfeliuenc va ser millor que el Santboià però no va saber traduir l'autoritat en el joc en gols. Els blanc-i-blaus van abusar dels llançaments exteriors però ni Charly Ruiz ni Ferri van acabar d'afinar la punteria en les aproximacions més enganxades a porteria. Abans del descans una clara ocasió de Juanlu va estar a prop d'avançar el vermells però la rematada es va passejar per l'àrea. A la represa, el Santfeliuenc va intensificar el domini però sense trepitjar amb convicció l'area local. Josele al 55' va tenir una de molt clara però Toni Casamayor va salvar-la en una demostració de reflexos. Al minut 88 el bellugadís Buba va agafar una pilota a la frontera de l'àrea per desplomar la porteria santfeliuenca. David Romo al 89' va tenir l'empat a les botes però el porter santboià el va impedir.

Santboià: Rafa Leva, Édgar Domingo, Kilian, Álex Ruiz, Omar, Bellido, Kevin, Carlos Martínez, Aarón Bueno, Juanlu i Pedro Bravo. També van jugar: Álex Sánchez, Gallego, Jordi, Robert, Iván Romano, Carlos González, Oriol Esteve, Buba, Josele, Iván Muñoz i Moya.

Santfeliuenc: Toni Casamayor, Víctor Márquez, Alberto, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Samu, Jaime Fuentes, Patxi, Charly Ruiz i Ferri. També van jugar: Jaume Duran, Éric, Cuadras, Faus, Maldonado, Morgado, Jonatan i Romo. Gol:

1 - 0, Buba, 88'

Àrbitre: Cubero Vidal, sense complicacions. Va amonestar el local Robert i als santfeliuencs Charly Ruiz i Víctor Márquez.

La primera victòria i el primer gol

I a la sisena va sortir cara. Un gol de Sergio Morgado va segellar la primera victòria en un partit entretingut i en què el Santfeliuenc va exhibir bon joc i oportunitats concentrades especialment al segon temps. Davant, un Cornellà molt combatiu que va donar més d'un maldecap a la defensa i al porter Álex que van deixar la porteria a zero.

Cornellà: Jaime, Sierra, Guille, Carles, Ricard, Carlos, Oriol, Moreno, Niell, Serra i Joel. També van jugar: Ramón, Gerard, Fran, Pau, De Juan, Younes, Onan i Kike.

Santfeliuenc: Álex Rodríguez, Éric, Jaume Duran, Dani Ortiz, Cuadras, Tena, Maldonado, Samu, Sanz, Romo i Morgado. També van jugar: Alberto, Faus, Ferri, Charly Ruiz, Guille Sarmiento i Patxi.

Gol: 0 - 1, Morgado, 57'

Àrbitre: González Moreno, sense complicacions. Va amonestar els locals Oriol i Fran, i als santfeliuencs Álex Rodríguez i Cuadras.

#primerequipo #terceradivisión #temporada201617 #pretemporada #santboiafc #uecornellà

0 vistas