PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Avui el Santfe a la Copa Baix Llobregat


El torn del Santfeliuenc. Avui el Santfeliuenc disputa l'eliminatòria de classificació de la segona edició de la Copa Baix Llobregat. Els rivals, el Gavà de Segona B i el Castelldefels de Tercera. Dos equips que van aconseguir l'ascens la temporada passada. Una bona tarda de futbol al Nou Municipal de Cornellà a deu dies de l'inici de la lliga.

El Santfeliuenc participa per segona vegada a la Copa Baix Llobregat, un trofeu que aplega els millors equips del Baix Llobregat i que es torna a disputar al Nou Municipal de Cornellà. Els blanc-i-blaus jugaran contra el Gavà i el Castelldefels, dos equips que estan d'enhorabona ja que van aconseguir l'ascens a Segona B i Tercera respectivament.

Horaris: 19, Gavà - Castelldefels 20, Santfeliuenc - perdedor del Gavà - Castelldefels 21, Santfeliuenc - guanyador del Gavà - Castelldefels Santboià i Cornellà seran a la semifinal de dissabte

El Santboià i el Cornellà van aconseguir la seva classificació per a la fase final que es disputarà el proper dissabte.A la primera jornada, el Santboià va sorprendre el Prat per 1 a 0 (gol de Josele al minut 8). Els altres dos enfrontaments: Vista Alegre - Prat i Santboià -Vista Alegre van acabar sense gols. A la jornada d'ahir, el Cornellà es va imposar al derbi davant el Sant Ildefons per 1 a 0 (gol de Pep Caballé, 17'). I com va passar a la sessió inaugural, els altres dos partits, Cornellà - Viladecans i Sant Ildefons - Viladecans van acabar sense que el marcador es mogués.

Preus entrades: El preu de l'entrada general establert per a cada jornada de la Copa és de 5€.

#copacatalunya #primerequipo #pretemporada #terceradivisión #temporada201617

0 vistas