PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

El futbol parla i el Santfeliuenc viu una nit apoteòsica


El temps es va aturar a les 20.51 hores. Éric Ruiz va engaltar des del mig del camp un globus a porteria que August no va poder aturar i en la segona rematada David Romo ajustant la pilota a l'esquerra per fer un gol dels que aturen el temps i ensorren Les Grases. Més que una victòria, més que tres punts contra el super Olot de Ramon Maria Calderé, favorit per l'ascens. Totes les bones sensacions que veníem anunciant per fi van trobar un premi ben dolç, per bé que l'Olot va tenir molt bones ocasions per inclinar el marcador al seu favor. Un Toni Casamayor sensacional i una bona defensa ho van impedir. Debut al minut 46 del fitxatge més mediàtic de la història del futbol Santfeliuenc, Eric Zárate. El futbol va parlar i el destí va ser generós. Comencem un camí llarg. Comencem a bastir l'edifici dels nostres somnis.

SANTFELIUENC FC 1 (ROMO, 93') - UE OLOT 0

ÀRBITRE: DAVID CONGOST LARROSA (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS

TARDA VESPRE XAFOGOSA, TEMPERATURA DE 27 GRAUS

El temps es va aturar a les 20.51 hores. Éric Ruiz va engaltar des del mig del camp un globus a porteria que August no va poder aturar i en la segona rematada David Romo ajustant la pilota a l'esquerra per fer un gol dels que aturen el temps i ensorren Les Grases. Més que una victòria, més que tres punts contra el super Olot de Ramon Maria Calderé, favorit per l'ascens. Totes les bones sensacions que veníem anunciant per fi van trobar un premi ben dolç, per bé que l'Olot va tenir molt bones ocasions per inclinar el marcador al seu favor. Un Toni Casamayor sensacional i una bona defensa ho van impedir. Debut al minut 46 del fitxatge més mediàtic de la història del futbol Santfeliuenc, Eric Zárate. El futbol va parlar i el destí va ser generós. Comencem un camí llarg. Comencem a bastir l'edifici dels nostres somnis.

El futbol va parlar i de quina manera. A Les Grases s'hi respirava expectació. La setmana exigia el compromís de tothom. No era hora per a covards. I el Santfeliuenc va sortir desinhibit i trepitjant l'àrea garrotxina. Al minut 5 Ferri guanyava una pilota a la zona de tres quarts i assistia a Guille Sarmiento que rematava desviat. I al minut 7 Alberto ho va provar en un xut que va posar en problemes August. Els visitants van reaccionar i van fregar el gol en una rematada de valor doble. A la sortida d'un córner Sergio Álvarez pentinava una pilota que treia de marea increïble Toni Casamayor, i la segona de Dembo la va aconseguir treure l'entramat defensiu en una multitud de cames. L'ocasió va esperonar els vermells. L'Olot va imposar molta intensitat i un ritme alt. Toni Casamayor i la defensa s'havien de multiplicar per drenar totes les escomeses. Els blanc-i-blaus apareixien fugaçment en atac i gairebé sempre amb el protagonisme de Ferri que mirava de superar l'espigada defensa rival. Al minut 34 un gran ensurt quan Roger Vidal va assistir a l'espai al killer Marc Mas però el gran golejador no va poder superar la sortida d'un Toni Casamayor que és més que un porter. El Santfeliuenc ha adquirit una assegurança de vida amb el seu fitxatge. D'aquí al final del primer acte poca cosa més. L'Olot va seguir dominant i insistint però el Santfeliuenc va aprendre a resistir amb solvència i sense que es notés gaire l'esforç.I aquesta és una nota d'interès.

A la represa els olotins van continuar amb la cinquena marxa. Sergio Álvarez al minut 48 i Dembo al 52' van posar en problemes la defensa i l'atent Toni Casamayor. El minuts avançaven i de mica en mica el Santfeliuenc anava creixent en joc i convicció. Éric Ruiz feia a la banda dreta un slalon domèstic amb continues arribades que no trobaven, però, un amic lleial. L'Olot tampoc es despistava del seu objectiu i s'atansava a l'àrea però sense acabar de ficar-hi por. La més clara al minut 70 en una mitja volea de l'ex espanyolista Héctor Simón a la qual va tonar a respondre el més savi dels savis: Toni Casamayor. I la resposta santfeliuenca, meteòrica. Ferri en una acció de Juan Palomo s'ho va fer tot però a la seva rematada li va faltar l'aliment més desitjat: la punteria. El matx més esperat s'endinsava a la via incerta. L'Olot no s'oblidava de la victòria però les seves accions en atac van tonar-se massa aïllades i previsibles. La més clara, o si més la més enverinada, una rematada de cap de l'ex del Saguntino, David Escudero, que va morir enganxada al pal. La sort semblava decidida i el narrador ja aventurava el final de la història. Fins que al minut 93, al màgic minut 93, a l'inoblidable minut 93 David Romo va esberlar l'horitzó d'expectativa amb un d'aquells gols que no oblidarem i que lacrava la carta més cobejada guarnida en el somni d'una nit d'estiu que podria haver signat el bard d'Stratford-Upon-Avon. Les Grases era una festa. Les millors imatges a sportvideos365.com Per gaudir o tornar a gaudir del gol de David Romo i dels millors moments ja teniu les imatges a sportvideos365.com. 365 dies de passió en imatges pel Santfeliuenc.

Santfeliuenc: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Alberto, Dani Ortiz, Cuadras, Tena, Ferri (Romo, 71'), Jaime Fuentes, Guille Sarmiento (Eric Zárate, 46'), Charly Ruiz (Maldonado, 71') i Víctor Márquez.

Olot: August, Jose, David Bigas, Héctor Simón, Escudero, Roger Vidal, Blázquez, Sergio Álvarez (Alfredo, 76'), Marc Mas, Dembo (Abel Solé, 65') i Èric Vilanova (Uri Santos, 56').

Gol: 1 -0, Romo, 93'.

Àrbitre: Congost Larrosa, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar els santfeliuencs Tena, Víctor Márquez i Maldonado; i els olotins Escudero, Roger Vidal i Uri Santos.

Quadern de notes:

- Victòria magnífica. El Santfeliuenc va demostrar que tot el que havíem dit al llarg d'aquestes setmanes no era pas mentida. La bona feina, la dedicació i el bon futbol per fi troben una recompensa justa.

- David Romo va aperèixer quan tothom l'esperava per posar fi a la sequera i donar-nos una alegria de les que no s'obliden.

- El vicentí Eric Zárate va debutar amb la samarreta blanc-i-blava. Zárate està cridat a donar moltres tardes de glòria a l'afició que s'acosti a Les Grases.

- L'Olot del gran Calderé va demostrar múscul però no es va acabar de trobar còmode. Un dels grans favorits que ja ha tastat el pes de Les Grases.

#primerequipo #ueolot #terceradivisión #grupov #prensa #temporada201617 #DavidRomo

0 vistas