PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

U. D. Sector Monserratina 2-0 Amateur Femenino


Partit disputat i competit, debut al campionat del nostre equip amateur femení de nova creació, format aquesta temporada amb jugadores que ja havien passat per diferents equips de la ciutat i que ara s'han tornat a unir per defensar la nostra samarreta i jugar a un esport que les agrada. El partit va ser molt igualat durant els primers minuts, però van ser les rivals les que van estar mes acertades, primer en una bona jugada sortint desde darrera on nosaltres no vam estar be i segon en l'últim minut de la primera part ens van pitar un clar penalti on vam tindre la mala sort de que va anar al pal i el rebot a la portera va entrar, mala sort. A la segona part ocasions pels dos equips sense arribar a res, al final 2-0, primera derrota pero bones sensacions.

VISCA EL SANTFE!!! VISCA EL SANTFE FEMENÍ!!!

#amateurfemenino #fútbolfemenino

0 vistas