PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Super duel de clàssics


Un dels grans duels de cada temporada a Les Grases ja és aquí i en plenes Festes de Tardor. Per quarta vegada l'Europa visita el feu santfeliuenc a Tercera Divisió en un dels partits que tradicionalment desperta més expectació. Un matx entre històrics que sumen 220 anys d'història. L'Europa arriba a Sant Feliu després d'un inici inesperadament fluix. El Santfeliuenc mirarà de fer un salt de qualitat i derrotar per primera vegada els graciencs a Tercera. Un de les assignatures pendents... fins ara.

SANTFELIUENC FC - CE EUROPA

ÀRBITRE: ADRIÀ PICAZO HERNÁNDEZ (DELEGACIÓ LLEIDA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 8

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CEEuropa, @Radio_SantFeliu

TEMPS PREVIST: CEL COBERT; TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Un dels grans duels de cada temporada a Les Grases ja és aquí i en plenes Festes de Tardor. Per quarta vegada l'Europa visita el feu santfeliuenc a Tercera Divisió en un dels partits que tradicionalment desperta més expectació. Un matx entre històrics que sumen 220 anys d'història. L'Europa arriba a Sant Feliu després d'un inici inesperadament fluix. El Santfeliuenc mirarà de fer un salt de qualitat i derrotar per primera vegada els graciencs a Tercera. Un de les assignatures pendents... fins ara.

El Santfeliuenc rebrà un dels grans de Tercera amb ganes de revertir la tradició i aconseguir la primera victòria a Tercera. Fins ara els sis duels entre blanc-i-blaus i escapulats a categoria nacional s'han saldat amb quatre empats i dues victòries europeistes. Qui més qui menys somia que el mal moment que semblen passar els graciencs faciliti les coses i els d'Andrés González puguin compartir amb l'afició una victòria de prestigi. I és que els blanc-i-blaus amb independència del nom del rival necessiten els tres punts per oblidar la mala imatge de Castelldefels i situar el renovat projecte a la part tèbia de la classificació, Per al super duel, el tècnic santfeliuenc no podrà disposar del concurs de Carlos Olmo.

Acord entre les dues directives

Com ja és norma entre els dos clubs, els socis de l'Europa podran accedir a Les Grases per 5€ tot presentant a les taquilles el carnet de soci.

Carnets a disposició dels socis

Els socis del Santfeliuenc podran recollir el carnet a les taquilles. Recordem als seguidors santfeliuencs que serà imprescindible adquirir el carnet o comprar l'entrada per presenciar el partit.

L'Europa buscarà la reacció

Molt mal inici a Gràcia. L'equip europeista, etern aspitant a l'ascens i amb quatre promocions consecutives frustrades, buscarà a Les Grases una reacció que calmi les aigües. És cer que Albert Poch va perdre jugadors importants aquest estiu -Dot, David López, Nils Puchades, Ramon Rovira, Álex Poves- però també ho és ha anat incorporat peces importants com ara Xavi Cil (Sabadell B), Joel Marín (Cornellà), Rojas i Éric Reverter (Olot), Gonzalo Suárez (Mèrida), Óscar Sielva (Marbella) o Dani Márquez (Alcorcón B), a més de les renovacions d'Álex Cano, Alberto González, Fran Bea o Abel Rita. La manca de gol -només n'ha fet qautre- i alguns desencerts defensius han contribuït a que els europeistes arribin a la vuitena jornada amb uns esquifits quatre punts.

El rival en dades Club Esportiu Europa Any de fundació: 1907 President: Guillaume de Bode Indumentària: samarreta blanca amb escapulari blau i pantaló blau Estadi: Nou Sardenya Aforament: 4.500 espectadors Temporades a Tercera: 53 Web: ceeuropa.cat Twitter: CEEuropa.cat

Plantilla

Porters: Fer (Sabadell B) i Boison (Olímpic de Xàtiva).

Defenses: Rubi, Joel Marín (Cornellà), Javi Iglesias, Álex Cano, Denis Coch (Pobla Mafumet), Rojas (Olot), i Alberto González.

Migcampistes: Uri González, Fran Bea, Joel Coch (Ascó), Sergi Campoy (Binissalem), Òscar Sielva (Marbella) i Dani Márquez (Alcorcón B).

Davanters: Abel Rita, Éric Reverter (Olot), Xavi Civil (Sabadell B), Jordi Cano (Vista Alegre), Gonzalo Suárez (Mèrida) i Javi Navarro (Málaga, juvenil).

Què va passar a l'últim Santfe-Europa? Tercera Divisió, jornada 37 (8 de maig) Santfeliuenc 0 - Europa 0

#ceeuropa #terceradivisión #grupov #temporada201617 #previa #primerequipo

0 vistas