PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

A per tres punts per enlairar-se


Novena jornada en dimecres festiu i anunci de pluges, així que els seguidors que viatgin al Maresme hauran d'anar proveïts d'un imprescindible paraigües o quedar-se a casa escoltant la retransmissió sempre emocionant i única de Ràdio Sant Feliu. El Santfeliuenc està obligat a sumar contra un rival que suma només 4 punts (en 4 empats i 4 derrotes) i que aprofitarà la jornada per presentar la seva base.

UE VILASSAR MAR - SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: CARLOS RODRÍGUEZ ENRIQUE (DELEGACIÓ BARCELONA)

MUNICIPAL XEVI RAMON

JORNADA: 9

DIMECRES 12 D´OCTUBRE

HORA: 12.30

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Vilassar Mar, @SantfeliuencFC, @UEVilassardeMar

TEMPS PREVIST: CEL COBERT I DIA PLUJÓS; TEMPERATURA DE 18 GRAUS

Novena jornada en dimecres festiu i anunci de pluges, així que els seguidors que viatgin al Maresme hauran d'anar proveïts d'un imprescindible paraigües o quedar-se a casa escoltant la retransmissió sempre emocionant i única de Ràdio Sant Feliu. El Santfeliuenc està obligat a sumar contra un rival que suma només 4 punts (en 4 empats i 4 derrotes) i que aprofitarà la jornada per presentar la seva base.

Tornada al primer camp que va veure un Santfeliuenc de Tercera. Per a l'ocasió Andrés González mirarà que els seus futbolistes es conscienciïn de la importància dels punts per fer un salt de qualitat a la classificació i de pas deixar les posicions de descens a una distància notable. Per al duel de dimecres, l'entrenador santfeliuenc no podrà disposar del concurs dels lastimats Carlos Olmo i Charly Ruiz. Es confia que tots dos puguin estar a punt en un parell de setmanes.

Ràdio Sant Feliu des de les 12

L'emissora municipal un portarà a casa totes les emocions d'un matx molt important per al nostre equip. Una victòria aquest dimecres més una possible victòria en proper diumenge contra el Figueres posarien als blanc-i-blaus en clara situació d'enlairament en una setmana de tres partits.

El Vilassar de Mar busca la seva primera victòria

El Vilassar de Mar torna a Tercera després d'un pas apressat per la Primera Catalana. El veterà Manel Moya va confegir un bloc que va donar grans resultats que es van palesar en un ascens com a campió en el selectiu grup I on fins a vuit equips van lluitar per l'ascens fins a les jornades finals. El retorn a categoria nacional està sent complicat però a Vilassar confien que la barreja de molta veterania (Manu Viale, Alberto Manga, Peque, Jaime Hernández o Roger Matamala) i joventut doni els seus fruits i la ciutat consolidi una plaça a la categoria. Coincidint amb la visita del Santfeliuenc, i no és la primera vegada, el Vilassar de Mar presentarà totes les categories inferiors. Manel Moya no podrà disposar dels sancionats Manu Viale i Álex Pompido, i del lesionat Alberto Manga.

El rival en dades

Unió Esportiva Vilassar Mar

Any de fundació: 1910

President: Xavier Ramon

Indumentària: samarreta blanc-i-vermella, pantaló blau

Estadi: Xevi Ramon

Aforament: 2.500 espectadors

Temporades a Tercera: 12

Web: uevilassardemar.cat

Twitter: @UEVilassardeMar

Plantilla:

Porters: Pacheco (Lleida B) i Imanol.

Defenses: Peque, Adrià Blanchart, Edu Cosme (Granollers), Manu Viale (Sant Andreu), Jaime Hernández (Santboià), Baba (Mataró) Oumar Bah (La Llàntia) i Lucas Palma (Terrassa, 1906)

Migcampistes: Lluís Tejero, Alberto Manga, Sergio Ginés, Isma (Mataró) i Álex Soufiane,

Davanters: Álex Pompido, Ousman (Mataró), Roger Matamala (Masnou) i Roberto Camacho (Santboià).

Què va passar a l'últim Vilassar-Santfe?

Tercera Divisió, temporada 2014-2015 (9-04-2015), jornada 24

Vilassar de Mar 0 - Santfe 0

#primerequipo #temporada201617 #terceradivisión #grupov #previa #uevilassar

0 vistas