PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

A per tres punts de prestigi


El Santfeliuenc supera l'equador de la primera volta amb la visita el feu del Pobla de Mafumet. Els tarragonins, després del seu pas efímer per la Segona B, han tornat a Tercera amb l'objectiu de maldar per les posicions de Play-off. De moment els de Martín Posse s'han de conformar amb la novena posició, amb els mateixos punts -13- i números generals que els santfeliuencs, si bé han experimentat una línia ascendent en els resultats.

CF POBLA MAFUMET - SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: PAU GARCÍA FUSTER (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL POBLA MAFUMET

JORNADA: 11

DIUMENGE 23 OCTUBRE

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFCi @CFPoblamafumet

TEMPS PREVIST: CEL COBERT; TEMPERATURA DE 21 GRAUS

El Santfeliuenc supera l'equador de la primera volta amb la visita el feu del Pobla de Mafumet. Els tarragonins, després del seu pas efímer per la Segona B, han tornat a Tercera amb l'objectiu de maldar per les posicions de Play-off. De moment els de Martín Posse s'han de conformar amb la novena posició, amb els mateixos punts -13- i números generals que els santfeliuencs, si bé han experimentat una línia ascendent en els resultats.

Els d'Andrés González tornen a la Pobla de Mafumet. Si les dues primeres cites es van saldar amb un empat i una derrota, qui més qui més somia fer bona la dita i signar a la tercera una victòria. L'entrenador santfeliuenc coneix prou bé el potencial del rival i per això ha treballat amb intensitat perquè els seus futbolistes s'adaptin al joc de possessió i toc dels tarragonins. Per al partit de diumenge, els blanc-i-blaus arriben especialment tocats en la parcel·la de contenció amb les baixes de Carlos Olmo, Cuadras i Víctor Márquez, i el dubte de Dani Ortiz.

A partir de les 11.30 a Ràdio Sant Feliu

Ràdio Sant Feliu us portarà totes les emocions del Pobla-Santfe a l'instant perque no perdeu detall. I si voleu seguir les millors oportunitats en semidirecte no oblideu adreçar-vos a es.sportvideos365.com

El Pobla de Mafumet vol mirar cap amunt

Després de la decepció cal resituar-se. El filial grana va viure una temporada històrica en el debut a Segona B però el desenllaç va ser amarg, no obstant Martín Posse va mantenir la confiança de la directiva per encapçalar un projecte renovat amb l'objectiu de lluitar per les posicions honorífiques. L'inici no va ser bo, però de mica en mica els joves futbolistes tarragonins han reaccionat. Quatre setmanes sense perdre -vuits punts de dotze- són un bon test del moment que viuen els joves cadells de Martín Posse, 12 jugadors tenen menys de vint anys i només els defenses, Jesús López i Marc Vadillo i el migcampista Gil Muntadas continuen de la temporada passada.

El rival en dades Club Futbol Pobla Mafumet Any de fundació: 1953 President: Josep Mir Indumentària: samarreta vermella i pantaló blanc Estadi: Municipal Aforament: 2.000 espectadors Temporades a Tercera: 9 Web: cfpoblamafumet.cat Twitter: @CFPoblamafumet Plantilla Porters: Álex Campos (Olot) i José Perales (Binissalem)

Defenses:Dani Hernández (Atl. Madrid, juvenil), Jesús López, Marc Vadillo, Pol Valentín (Nàstic, juvenil), Roger Figueras (Nástic, juvenil), Roger Bonet (Olot), De Nova (Ascó) i Arturo (Nàstic, juvenil)

Migcampistes:Gil Muntadas, Adri Gimeno (Terrassa), Rayco (Betis B), Gabri Vidal (Europa), Cala (Nàstic, juvenil), Roger Brugué (Figueres), Boiro (Casal Sport) i Alfons Serra (Cornellà)

Davanters:Sergi Gestí (Vilafranca), Dani Ojeda (Telde), Iván Vidal (Europa), Ricky (Nàstic, juvenil), Rodri (Atl Baleares), Ion (Nàstic, juvenil) i Verge (Nàstic, juvenil)

Què va passar a l'últim Pobla - Santfe?

Tercera Divisió, jornada 14 (23-11-2014)

Pobla Mafumet 2 (Emaná, 24' i Emaná, 53') - Santfeliuenc 1 (Alberto, 92')

#terceradivisión #temporada201617 #grupov #previa #primerequipo #lapoblademafumet

0 vistas