PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Un gran punt!


Un gran punt en un partit de moltes cares! El Santfeliuenc va haver de superar mil i una adversitats per aconseguir un merescudíssim punt. Primer, la plaga de lesions i baixes que està castigant l'eix defensiu amb cruesa descarnada: Cuadras, Dani Ortiz, Olmo, Victor Márquez, i per si no n'hi havia prou Joserra va haver d'abandonar el camp al minut 38, i després un gol local en clar fora de joc als primers minuts. A partir de la mitja hora el Santfeliuenc va fer un gir de 360 graus i va canviar la dinàmica i el sentit del relat. La segona part va ser de domini blanc-i-blau i una acció de murri d'Eric Zárate amb definició magistral de David Romo des de 30 metres al primer minut van donar un just premi. El Santfeliuenc podria haver fet el segon gol si bé els locals a la part final van obligar Toni Casamayor i la rereguarda capitanejada pel Kàiser Alberto a demostrar qualitat, ofici i contundència. Un empat molt treballat i meritori de tot el conjunt que va saber capgirar un relat que als primers minuts feia molt mala pinta.

CF POBLA MAFUMET 1 (RUXI, 12') - SANTFELIUENC FC 1 (ROMO, 46')

ÀRBITRE: PAU GARCÍA FUSTER (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL POBLA DE MAFUMET

ASSISTÈNCIA: 250 ESPECTADORS

MATÍ AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 22 GRAUS

Un gran punt en un partit de moltes cares! El Santfeliuenc va haver de superar mil i una adversitats per aconseguir un merescudíssim punt. Primer, la plaga de lesions i baixes que està castigant l'eix defensiu amb cruesa descarnada: Cuadras, Dani Ortiz, Olmo, Victor Márquez, i per si no n'hi havia prou Joserra va haver d'abandonar el camp al minut 38, i després un gol local en clar fora de joc als primers minuts. A partir de la mitja hora el Santfeliuenc va fer un gir de 360 graus i va canviar la dinàmica i el sentit del relat. La segona part va ser de domini blanc-i-blau i una acció de murri d'Eric Zárate amb definició magistral de David Romo des de 30 metres al primer minut van donar un just premi. El Santfeliuenc podria haver fet el segon gol si bé els locals a la part final van obligar Toni Casamayor i la rereguarda capitanejada pel Kàiser Alberto a demostrar qualitat, ofici i contundència. Un empat molt treballat i meritori de tot el conjunt que va saber capgirar un relat que als primers minuts feia molt mala pinta.

Un partit polièdric que es va iniciar amb clar i incontestable domini tarragoní que, de fet, va fregar el gol als 60 segons en una rematada de cap franca d'Ivan Vidal a centrada de Rodri i que va aturar amb tranquil·litat parsimoniosa Toni Casamayor. El domini local era intens i la possessió de pilota omnímoda. Al minut 12 un seguit de rebots a l'àrea santfeliuenca va acabar als peus de Ruxi que, en clar fora de joc, va empènyer la pilota a la xarxa. Un gol il·legal, certament, però que premiava el domini absolut i asfixiant dels del camp de Tarragona que van trepitjar d'inici amb vàries marxes més. El Santfeliuenc havia de fer un pas endavant si no es volia acomiadar molt aviat dels punts. Al minut 16 un llançament bombejat des de la distància de Dani Maldonado va ser l'anunci de bones noves. Tot i així els blanc-i-blaus encara van haver de fer front durant alguns minuts més a la pressió dels de Martín Posse. Éric Pacheco i David Romo ho van provar i una bonica triangulació de l'atac santfeliuenc va acabar en una rematada de cap amb molt bones intencions de David Zárate. Tanmateix l'ocasió més clara va ser per als locals quan al minut 37 Toni Cssamayor va resoldre feliçment un mà a mà amb Brugui quan l'ex davanter del Figueres ho tenia tot de cara. El tram final del primer acte convidada a la renovació d'esperances. Una combinació entre els dos Erics (Pacheco i Zárate) va acabar en assistència que un actiu Guille Sarmiento va enviar un pèl desviada. El Santfeliuenc maldava per canviar la disposició del relat.

I les coses no podien començar més bé a la represa. Una passada en llarg de Jaume Duran la va lluitar Eric Zárate que va acabar pispant-li la cartera a Perales i encara va tebur força per passar-la a David Romo que, des de més de 30 metres, va elevar la pilota per entaforar-la a la xarxa. El matx tornada a la casella d'inici. El Santfeliuenc semblava un equip diferent i ara sí ple d'entusiasme, vitalitat renovada i confiança. De dominat va passar a clar dominador. La rapidesa d'Éric Pacheco, la lluita estajanovista de Zárate i la mobilitat de Guille Sarmiento i David Romo eren una poderosa arma que carregava de problemes als defenses del Cholo Martín Posse. Al minut 53 un llançament ajustat des de la frontera de l'area gran d'Éric Pacheco va fer tremolar la porteria tarragonina. Els santfeliuencs s'agradaven i havien aconseguit passar tots els temors als joves locals que miraven de refredar el domini rival. Tot i així els tarragonins són un equip forjat a còpia de talent i al tram final van tornar a aparèixer. Al minut 78 Toni Casamayor en una demostració d'habilitat va neutralitzar un mà a mà amb Dani Ojeda que acabava de saltar. Al minut 86 David Romo aturava els rellotges i els cors en una acció brillantíssima a la qui només va faltar-li un rematador. I al minut 92 el Kàiser Alberto, més líder que mai i amb més galons que ningú, salvava sota pals una rematada de Dani Ojeda que a punt va estar d'arruïnar una gran feina col·lectiva. Era l'epíleg a un partit en què el Santfeliuenc va fer un clar pas endavant... i un punt més.

CF Pobla Mafumet: Perales, Pol, Roger, Ruxi (Adri Gimeno, 69'), Dani Hernández, Vadillo, Iván Vidal, Calavera, Rodri (Rayco, 69'), Gil i Brugui (Dani Ojeda, 78').

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Jaume Duran, Joserra (Guille Sarmiento, 38'), Alberto, Tena, Maldonado, Jaime Fuentes, Eric Zárate (Patxi, 81'), Romo (Sergio Morgado, 88') i Éric Pacheco.

Gols: 1 - 0, Ruxi, 12' 1 - 1, Romo, 46'

Àrbitre:

García Fuster, el seu arbitratge va ser regular. Va amonestar els locals Dani Hernández i Rodri; i als santfeliuencs Alberto, Tena i Maldonado.

Quadern de notes:

- Un gran Santfeliuenc en el dia més complicat. Els blanc-i-blaus van aconseguir capgirar un relat que exhibia clar color local.

- David Romo va fer un gran gol i es confirma com un jugador d'aparicions brillants.

- Caldrà anar recuperant les peces d'un eix defensiu trencat pel mig per les absències. Sortosament Alberto d'improvisat central va excel·lir.

- El Pobla de Mafumet va començar desbocat però es va anar desinflant. Al final, però, la qualitat individual dels seus joves talents podria haver decidit.

#prensa #temporada201617 #terceradivisión #grupov #primerequipo #lapoblademafumet #DavidRomo

0 vistas