PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Dani Maldonado salva un punt al minut 90


Quan el partit agonitzava i els punts volaven Maldo va fer de les seves. Una gran versió de Dani Maldonado va salvar al minut 90 un punt més que merescut. I fins i tot se'ns va fer curt perquè Guille Sarmiento al 93' va fregar el segon. Epíleg a un partit amb dues cares. La primera per als vallesans que van dominar més i van tenir més d'una ocasió per fer un forat preocupant, i la segona de clar color santfeliuenc que va assetjar els visitants a la seva àrea. L'ex porter santfeliuenc Óliver va salvar un punt per al seu equip amb intervencions de mèrit. Un punt més que serveix per seguir sumant però insuficient per obrir un forat més clar a la planta reservada de la classificació.

SANTFELIUEC FC 1 (MALDONADO, 90') - CERDANYOLA FC 1 (AITOR TORRES, 20')

ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS

TEMPS: TARDA VESPRE AMB TEMPERATURA AGRADABLE I PRESÈNCIA D'UNA LLEUGERA BOIRINA

Quan el partit agonitzava i els punts volaven Maldo va fer de les seves. Una gran versió de Dani Maldonado va salvar al minut 90 un punt més que merescut. I fins i tot se'ns va fer curt perquè Guille Sarmiento al 93' va fregar el segon. Epíleg a un partit amb dues cares. La primera per als vallesans que van dominar més i van tenir més d'una ocasió per fer un forat preocupant, i la segona de clar color santfeliuenc que va assetjar els visitants a la seva àrea. L'ex porter santfeliuenc Óliver va salvar un punt per al seu equip amb intervencions de mèrit. Un punt més que serveix per seguir sumant però insuficient per obrir un forat més clar a la planta reservada de la classificació.

El Cerdanyola va sorprendre d'entrada un Santfeliuenc excessivament fred. La pressió dels jugadors de Toni Carrillo va ser insistent a la primera mitja hora. Al minut 13 un excés de confiança de Toni Casamayor va estar a punt de ser aprofitat per Oriol Molins. I set minut més tard Aitor Torres pentinant amb el cap una falta va aconseguir el gol dels vallesans. El Santfeliuenc va mirar de reaccionar però les aproximacions a l'àrea no van trobar rematador i es van substanciar totes en una rematada des de la balconada de l'àrea de David Romo a qui va respondre molt bé Óliver.El Cerdanyola va tenir a les mans mig sentenciar quan Jota va desaprofitar dues clares ocasions. La primera la va resoldre Toni Casamayor amb una gran intervenció. No va ser fins al tram final del primer acte quan va aparèixer un Santfeliuenc un xic més convincent en alguna combinació que buscava la rematada d'Eric Zárate amb fam de gol.

A la represa, el Cerdanyola va entregar el domini als santfeliuencs. Els blanc-i-blaus en el seu joc per bandes van començar a buscar les pessigolles als visitants. Tot i així els de Toni Carrillo van acaronar el segon gol amb una rematada amb l'esperó d'Oriol Molins al minut 54. De mica en mica els d'Andrés González, acumulant jugadors en atac i despoblant la defensa, obligaven a recular els visitants. Dani Romo al minut 60 va provar els reflexos d'Óliver en un llançament des de la frontera de l'àrea gran. La pilota va passar a viure a l'àrea del Cerdanyola. Tanmateix la falta de punteria i la solidesa d'Óliver van fer que els seus somiessin amb els tres punts. Fins que en una acció assajada, Patxi va enganyar la defensa i Dani Maldonado venint a la cursa creuava la pilota a la xarxa de l'ex porter del Santfeliuenc. Amb els Santfeliuenc embogit i el partit trencat Guille Sarmiento va tenir el 2 a 1 a les botes. El seu xut que es va anar per damunt del travesser.

En definitiva, un punt que cal considerar bo tot i que no permet enlairar-nos amb la fluïdesa que voldríem. El proper diumenge a la "bombonera" de Nou Barris un capítol més.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Jaume Duran (Ferri, 85'), Víctor Márquez (Guille Sarmiento, 64'), Alberto, Tena, Maldonado, Jaime Fuentes, Eric Zárate, Romo i Éric Pacheco (Patxi, 76').

Cerdanyola FC: Óliver, Aitor Torres, Víctor Duran, Aitor Pérez, Dani Martí, Juli, Ramon Rovira (Valderas, 88'), Pitu (Daisuke, 80'), Jonatan Collado, Oriol Molins i Jota.

Gols:

0 – 1, Aitor Torres, 20'

1 – 1, Maldonado, 90'

Àrbitre: Montoro Ferreiro, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar el local Víctor Márquez; i als visitants Víctor Duran, Dani Martí, Jonatan Collado i Oriol Molins.

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc va perseverar per salvar almenys un punt. La distància entre la derrota i l'empat era massa gran i al final el mal va ser menor.

- Dani Maldonado està completant una temporada esplèndida. El seu gol premia una col·lecció d'actuacions brillants.

- Malgrat tot ens segueix costant enlairar-nos. Sembla que ens hem abonat a l'empat amb pocs gols a favor i en contra.

- El Cerdanyola va anar de més a menys i va acabar consumint-se en un conservadorisme excessiu.

Galeria d'imatges


Roda de premsa

#primerequipo #terceradivisión #grupov #prensa #cerdanyolafc #temporada201617 #danielmaldonado

0 vistas