PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Partit atractiu al Narcís Sala


El Santfeliuenc jugarà per segona vegada a la seva història un partit oficial al Narcís Sala, un dels camps amb mé sabor del futbol barceloní. Si la primera visita es va saldar amb derrota (2-0), ara els blanc-i-blaus volen girar la truita i sorprendre els quadribarrats. Per la seva part els andreuencs, que s'han reforçat bé, arriben en un bon moment després d'imposar-se al Júpiter en el derbi capitalí. I duel especial per a David Toro. L'ex davanter blanc-i-blau es retroba amb un equip del que va ser un dels referents en les dues últimes temporades.

UE SANT ANDREU - SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: GERARD BRULL ACERETE (DELEGACIÓ GIRONA)

ESTADI NARCÍS SALA

JORNADA: 15

DIUMENGE 20 NOVEMBRE

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Marca Barcelona, Rádio Trinijove, @SantfeliuencFC, @uesantandreu

TEMPS PREVIST: MATÍ AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 15 GRAUS

El Santfeliuenc jugarà per segona vegada a la seva història un partit oficial al Narcís Sala, un dels camps amb mé sabor del futbol barceloní. Si la primera visita es va saldar amb derrota (2-0), ara els blanc-i-blaus volen girar la truita i sorprendre els quadribarrats. Per la seva part els andreuencs, que s'han reforçat bé, arriben en un bon moment després d'imposar-se al Júpiter en el derbi capitalí. I duel especial per a David Toro. L'ex davanter blanc-i-blau es retroba amb un equip del que va ser un dels referents en les dues últimes temporades.

Jugar al Narcís Sala sempre és un motiu de satisfacció, i un argument més que demostra el salt de qualitat que he fet el Santfeliuenc en la seva etapa daurada. Malgrat el munt de baixes: Tena i Víctor Márquez per sanció, i de Charly Ruiz, Éric Pacheco, Joserra i Cuadras per lesió, Andrés González no renuncia a sumar. I és que necessitem punts per fer-nos forts als llocs tranquils de la classificació en una temporada que s'anuncia molt perillosa per la pluja de descansos catalans que s'albira de Segona B a Tercera.

El Sant Andreu es presenta com un candidat

Un dels clàssics del futbol barceloní i català necessita mirar endavant i fixar-se en els llocs capdavanters. Un projecte molt renovat i encapçalat pel jove entrenador navarrès Mikel Azparren, un ex jugador quadribarrat, que mira de no perdre el fil de la quarta posició. La victòria a La Verneda el passat cap de setmana ha rellançat la moral d'un conjunt que ha mostrat dubtes a casa després de dues derrotes i un empat. Les incorporacions de David Toro (Santfeliuenc), Sekou Gassama (Badalona), Luismi (Alcoià) i els hospitalencs Ton Alcover i David Lopez configuran un equip competitiu que disposa a més d'un dels millors porters: Segovia. Azparren no podrà disposar del sancionat Dani Guerrero ni del lesionat Luismi. Per la seva part recupera Joan Noguera i al davanter senegalès Seikou Gassama, que ja va jugar mitja hora a La Verneda.

El rival el dades: Unió Esportiva Sant Andreu Any de fundació: 1909 President: Manuel Camino Indumentària: samarreta quadribarrada i pantaló negre Estadi: Narcís Sala Aforament: 7.000 espectadors Temporades a Tercera: 39 Web: uesantandreu.cat Twitter: @uesantandreu Plantilla: Porters: Segovia i Marc Priego (Masnou) Defenses: Jordi Méndez, Llamas, Noguera, Juanma Miranda (Ripollet), Carroza (Badalona), Javi Santolalla (Júpiter) i Carlos García (juvenil). Migcampistes: Dani Guerraro, Jorge Muñoz, Ton Alcover (L'Hospitalet), Joel Armengol (juvenil), Adri Arjona (Morell), Juanan Gallego (juvenil), José González (juvenil), David López (L'Hospitalet) i Luismi (Alcoià). Davanters: David Toro (Santfeliuenc), Sakou Gassama (Badalona), Jalal (juvenil), Makaay (Palamós) Què va passar a l'últim Sant Andreu-Santfe? Tercera Divisió, jornada 23 (31-01-2016) Sant Andreu 2 (Manu Viale, 49' i Albert Yagüe, 91') - Santfeliuenc 0

#primerequipo #previa #temporada201617 #uesantandreu #terceradivisión #grupov

0 vistas