PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Retorn a Palamós amb obligacions


El Santfeliuenc inicia amb la visita a Palamós un veritable tour gironí. I és que els blanc-i-blaus encadenaran quatre visites a les comarques gironines: Palamós, La Jonquera, Peralada i Olot. Tant es així que si La Jonquera marcarà el final de la primera volta i de l'any 2016, Peralada serà l'escenari inaugural de la segona part del calendari i el primer matx del 2017. El Palamós arriba al tram final de la primera volta convertit en una de les revelacions; amb 26 punts comparteix la quarta posició amb l'Ascó. Una situació que haguessin signat els més optimismes seguidors del degà del futbol català El Santfeliuenc viatja al Municipal palamosí amb les idees clares i conscients que aquests tres punts són més que tres punts per acabar la primera part de la lliga amb la xifra rodona dels 25 que aplanaria molt el camí per una segona volta molt competida. Una setmana en què el futbol mundial s'ha tenyit de dol a causa de l'accident d'aviació del Chapecoense en el seu viatge a Medellín per a la disputa de la final de la Copa Sudamericana. El Santfeliuenc ha emès al llarg de la setmana diversos comunicats de condol i solidaritat amb les víctimes i els seus familiars.

PALAMÓS CF - SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: ALEJANDRO CARRILLO VÍLCHEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL PALAMÓS COSTA BRAVA

JORNADA: 17

DIUMENGE 4 DE DESEMBRE

HORA: 17

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Palamós, @SantfeliuencFC, @palamoscf

TEMPS PREVIST: TARDA AMB CEL COBERT, TEMPERATURA DE 12 GRAUS

El Santfeliuenc inicia amb la visita a Palamós un veritable tour gironí. I és que els blanc-i-blaus encadenaran quatre visites a les comarques gironines: Palamós, La Jonquera, Peralada i Olot. Tant es així que si La Jonquera marcarà el final de la primera volta i de l'any 2016, Peralada serà l'escenari inaugural de la segona part del calendari i el primer matx del 2017. El Palamós arriba al tram final de la primera volta convertit en una de les revelacions; amb 26 punts comparteix la quarta posició amb l'Ascó. Una situació que haguessin signat els més optimismes seguidors del degà del futbol català El Santfeliuenc viatja al Municipal palamosí amb les idees clares i conscients que aquests tres punts són més que tres punts per acabar la primera part de la lliga amb la xifra rodona dels 25 que aplanaria molt el camí per una segona volta molt competida. Una setmana en què el futbol mundial s'ha tenyit de dol a causa de l'accident d'aviació del Chapecoense en el seu viatge a Medellín per a la disputa de la final de la Copa Sudamericana. El Santfeliuenc ha emès al llarg de la setmana diversos comunicats de condol i solidaritat amb les víctimes i els seus familiars.

El Santfeliuenc inicia la part final del primer acte de la competició amb un partit molt important. El Municipal de Palamós mai se li ha donat malament als d'Andrés González -1 victòria i 2 empats- i tothom confia que aquesta ratxa es mantingui, malgrat que els empordanesos es mostren enguany com un equip molt més sòlid que en temporades anteriors. De mica en mica la infermeria blanc-i-blava es va buidant si bé Albert Cuadras, Éric Pacheco i Charly Ruiz hauran d'esperar algunes setmanes.

Acord entre les dues directives: socia a 5 euros

Les directives del Palamós i el Santfeliuenc han acordat que els socis de tots dos equips podran adquirir una entrada per 5 € tot ensenyant el carnet a la taquilla. Un incentiu més per acompanyar l'equip en un dels desplaçaments més atractius de la temporada, i en un dels millors estadis de Tercera.

El Palamós millora any rere any

Joan Mármol ha aconseguit fer del Palamós un equip fiable i competitiu que proposa un futbol dinàmic i vistós. Els groc-i-blaus arriben al tram final de la primera volta amb 26 punts, allunyats dels llocs de perill i amb il·lusió de lluitar per la quarta posició. Una nota molt destacada en un equip que ha armat un bloc sòlid on destaquen els defenses Oriol Ayala i Subi, els mitjos Jaume Duran, Guillem Cornellà, Marc Serramitja i Aleix Feixas, i els puntes Marc Medina i Agi Dambelli. L'extrem gambià es troba en un gran moment i la setmana passada va contribuir amb dos gols a la victòria palamosina a La Verneda.

El rival en dades: Palamós Club de Futbol Any de fundació: 1898 President: Joan Pau Pérez Indumentària: samarreta groga i blava, pantaló blau Estadi: Municipal de Palamós Aforament: 5.000 espectadors Temporades a Tercera Twitter: @palamoscf Web: palamoscf.cat

Plantilla:

Porters: Aleix Manzano i Marc Solé

Defenses: Subi, David Cano, Narcís Barrera, Ayala, Sergio García (Peralada).

Migcampistes: Gerard Herrera, Moha, Ivan García, Jaume Duran (Peralada), Amos Gasca (La Jonquera), Biel Gasca (juvenil), Àlex Devia (juvenil), Collell (juvenil), Guillem Cornellà (Peralada), Lukic (Dordrecht) i Marc Serramitja (Figueres)

Davanters: Marc Medina, Agi, Aleix Feixas i Èric Pimentel (juvenil) Què va passar a l'últim Palamós-Santfe? Tercera Divisió (jornada 31, 20-03-2016) Palamós 0 Santfeliuenc 0

#primerequipo #previa #terceradivisión #grupov #temporada201617 #palamóscf

0 vistas