PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Carlos Olmo rescata un punt agònic (96')


No va ser el comiat que volíem. El Santfeliuenc no es va trobar a si mateix ni va ser capaç de superar el filial arlequinat que, com ja avisàvem a la prèvia, arribava fort a Les Grases. Sortosament, però, un gol agònic sobre la botzina de Carlos Olmo va evitar mals majors i va rescabalar un punt. Punt final a un any marcat per la quarta temporada a Tercera i pels actes de celebració del 110 aniversari. El proper dissabte a La Jonquera l'equip acomiadarà l'any i la primera volta. Estampar el 24 al caseller de punts seria el marc ideal per respondre a una segona volta complicada i que tindrà un inici de traca i mocador. La nedadora Núria Marquès va rebre el càlid homenatge de l'afició.

SANTFELIUENC FC 2 (FERRI, 7' I CARLOS OLMO, 96') - CE SABADELL B 2 (MAX MARCET, 29' I MAX MARCET, 49')

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 15 GRAUS

No va ser el comiat que volíem. El Santfeliuenc no es va trobar a si mateix ni va ser capaç de superar el filial arlequinat que, com ja avisàvem a la prèvia, arribava fort a Les Grases. Sortosament, però, un gol agònic sobre la botzina de Carlos Olmo va evitar mals majors i va rescabalar un punt. Punt final a un any marcat per la quarta temporada a Tercera i pels actes de celebració del 110 aniversari. El proper dissabte a La Jonquera l'equip acomiadarà l'any i la primera volta. Estampar el 24 al caseller de punts seria el marc ideal per respondre a una segona volta complicada i que tindrà un inici de traca i mocador. La nedadora Núria Marquès va rebre el càlid homenatge de l'afició.

Les coses no podien començar més bé. El Santfeliuenc es va trobar ben aviat amb un escenari ideal. El porter visitant Sergi Aguilar no va estar prou fi en una cessió i la pressió de l'ariet Eric Zárate va contribuir a que Ferri recuperés la pilota i des de la frontera de l'àrea i amb comoditat inaugurés el marcador. Un càstig excessiu per un Sabadell B que va dominar la pilota des del primer minut. El gol, però, contràriament a l'esperat va esperonar encara més el filial arlequinat que va obligar a recular un Santfeliuenc desdibuixat, apàtic i poc inspirat. Al minut 14 un llançament de falta de Manel Raigón es va trobar amb una gran resposta de Toni Casamayor. La insistència vallesana va rebre un just premi al minut 29 en una gran jugada de Max Marcet, que va iniciar un slalon en què es va desempallegar de tots els jugadors santfeliuencs i va creuar la pilota fent inútil l'estirada de Toni. L'empat va fer despertar un mica als santfeliuencs però la millor ocasió no va passar d'un forçat cop de cap d'Eric Zárate que va aturar sense problemes Sergi Aguilar. Calia capgirar la dinàmica.

L'inici de la segona part va canviar encara més el rumb de matx. El Sabadell B va sortir molt més intens i decidit i al minut 47 un gran xut de Víctor va obligar Toni a fer una gran intervenció. Va ser el pròleg del segon gol sabadellenc que va arribar envoltat de dubtes. A la sortida d'un córner Max Marcet en solitari i des del segon pal va rematar amb el cap una pilota que va acabar salvant a la ratlla de gol Éric Ruiz. L'àrbitre va atendre la decisió del seu assistent i va concedir el gol enmig de les protestes dels jugadors i el brogit de la graderia. L' 1 a 2 va traspassar tota la pressió i l'angoixa als d'Andrés González. Tanmateix el Santfeliuenc tenia un dia per oblidar. Imprecís i poc productiu en atac va mirar d'encerclar sense èxit els visitants al seu territori defensiu. És més, els arlequinats van poder resoldre el marcador en alguna contra. A la desesperada els santfeliuenc van recórrer al joc per bandes per mirar de treure petroli i combatre les obstinades interrupcions per pèrdua de temps dels visitants. Ferri va tenir un parell d'ocasions que va posar a prova els reflexos del porter visitant. Al minut 80 Carles Tena va ser placat dins l'area però l'àrbitre no es va donar per informat. I quan el partit es consumia, el més alt de la classe, Carlos Olmo, va interceptar amb el cap una pilota servida des de la cantonada per clavar-la a la xarxa i desbordar l'alegria de l'afició que respirava amb un punt balsàmic.

Un empat que els blanc-i-blaus van celebrar com el mal menor resignat d'un partit més que discret, i que els visitants no van pair gaire bé amb alguna discussió acalorada al final i reclamacions d'alguna pilota no tornada.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Víctor Márquez, Éric Ruiz, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Maldonado (Éric Pacheco, 19'), Ion Vázquez (Carlos Olmo, 76'), Eric Zárate (Patxi, 67'), Romo i Ferri.

CE Sabadell B: Sergi Aguilar, Diego, Gonzalo, Eric Pujol, Guillem, Mendoza, Max Marcet (Sergio, 87'), Víctor, Raigón (Facu, 50´), Lledó (Padilla, 71') i Ñito.

1 – 0, 7', Ferri

1 – 1, 29', Max Marcet

1 – 2, 49', Max Marcet

2 – 2, 96', Carlos Olmo

Àrbitre:

Bertomeu Garcia, la seva actuació va ser fluixa. Va ensenyar targeta groga els locals Éric Ruiz, Dani Ortiz i Andrés Gonzalez; i als visitants Víctor, Max Marcet, Facu i Sergi Aguilar.

Incidències:

Jornada completa. Primer amb una recollida d'aliments que es va estendre al llarg de tot el dia i després amb l'homenatge a la gran nedadora Núria Marquès. Es va fer un minut de silenci en memòria d'Aurora Cañada Cordón, mare de Manel Delgado, membre del cos tècnic del Santfeliuenc.

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc va tornar a ensenyar la ganyota dels dies discrets. Una llàstima no saber aprofitar bones ocasions per mirar de construir una renda còmoda. La segona volta serà duríssima i tot suport serà poc.

- Abonats a l'empat. El Santfe és el rei de l'empat de la Tercera 2016-2017. Per novena vegada va segellar la butlleta de la x.

- Un deu per l'afició. Molt bona resposta de l'afició en el comiat del primer equip a Les Grases any 2016 aventura IV. L'aportació de Sentiment Immortal i el Frente Blanquiazul suma.

- El Sabadell B va navegar molt per caure a la riba del descompte. Un punt que l'ha de saber a poc després de tenir els punts embutxacats.

#primerequipo #terceradivisión #grupov #temporada201617 #cesabadellb #NúriaMarqués #serveidhonor #albertoprieto #prensa #FerranVega #CarlosOlmo

0 vistas