PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

El Santfeliuenc busca apropar-se a la permanència tranquil·la


El Santfeliuenc afronta un partit importantíssim en la cursa per assolir la permanència tranquil·la després de dues temporades sortejant els límits de l'abisme en els bisos. La gran victòria al Nou Sardenya ha de servir per carregar de raons un equip que pot completar el millor exercici a Tercera... si segueix aquesta línia. El rival, el Vilassar de Mar, ha mantingut una trajectòria ascendent des de la meitat de la primera volta. El seu entrenador, Manel Moya, ha aconseguit redreçar el rumb d'un conjunt que lluny del Xevi Ramon es mostra especialment inspirat.

SANTFELIUENC FC - UE VILASSAR DE MAR

ÀRBITRE: PAU GARCIA FUSTER (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 28

DISSABTE 4 DE MARÇ

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @UEVilassardeMar, @Radio_SantFeliu

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 14 GRAUS

El Santfeliuenc afronta un partit importantíssim en la cursa per assolir la permanència tranquil·la després de dues temporades sortejant els límits de l'abisme en els bisos. La gran victòria al Nou Sardenya ha de servir per carregar de raons un equip que pot completar el millor exercici a Tercera... si segueix aquesta línia. El rival, el Vilassar de Mar, ha mantingut una trajectòria ascendent des de la meitat de la primera volta. El seu entrenador, Manel Moya, ha aconseguit redreçar el rumb d'un conjunt que lluny del Xevi Ramon es mostra especialment inspirat.

Una final amb un premi molt generós: apropar-se un pas més a la permanència que hem definit com a tranquil·la. Andrés González i els seus jugadors saben que sumar tres punts contra un dels rivals amenaçat pel descens suposaria fer un salt de qualitat, en cap cas decisiu però sí molt ferm. Els blanc-i-blaus miraran de regalar a l'afició una nova victòria després de la gesta del 26 de febrer al Nou Sardenya.

Crida a l'afició

El Santfeliuenc està completant una segona volta més que notable i a més sumant contra rivals molt qualificats. Per això el retorn a Les Grases ha de suposar una crida perquè hi hagi una gran resposta de l'afició. Si el Santfe viu un gran moment també ho ha de viure l'afició en ple.

El Vilassar de Mar, en franca progressió

Meritòria temporada dels maresmencs que van començar tan malament que semblava que el seu retorn a categoria nacional seria efímer; tanmateix una bona collita de resultats a domicili ha despertaT les expectatives d'un equip que lluitarà per la permanència fins al final. Manel Moya ha sabut articular harmoniosament les peces, veterania i joventut. i fer un bloc competitiu.

#previa #temporada201617 #terceradivisión #grupov #uevilassar #primerequipo

0 vistas