PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Derrota severa i situació delicada


Podem mirar l'ampolla mig plena o mig buida. La vida es vesteix de gustos diversos i inextricables. Si estenem el retrovisor de la mirada a les dues últimes temporades la situació és una mica més consoladora. Però cal ser honestos i no defugir la situació: queden quatre partits, quatre estacions del nostre particular Via Crucis a què estem obstinadament condemnats cada mes de maig. D'aquests quatre partit en sortirà la nota final: o un suspens en tota regla i inexplicable o un aprovat alt. Tornem a ensopegar amb una pedra que sembla insalvable. L'antepenúltim partit del Santfe a Les Grases no va tenir història. Els visitants sense fer gaires coses van dominar i van aconseguir una victòria rotunda però exagerada. El Santfeliuenc no va existir a l'inici de la segona part i ho va pagar. Només Patxi al minut 38 va poder donar una mica d'esperança una afició desconcertada. Cal reaccionar i fer-ho ja. Ningú mereix tornar a patir tant.

SANTFELIUENC FC 0 - UE SANT ANDREU 3 (DAVID TORO, 30; DAVID LÓPEZ, 50' I DAVID TORO, 57')

ÀRBITRE: SERGI CARRERO ROMERA (DELEGACIÓ ANOIA)

CAMO MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 450 ESPECTADORS

TEMPS: TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 17 GRAUS

Podem mirar l'ampolla mig plena o mig buida. La vida es vesteix de gustos diversos i inextricables. Si estenem el retrovisor de la mirada a les dues últimes temporades la situació és una mica més consoladora. Però cal ser honestos i no defugir la situació: queden quatre partits, quatre estacions del nostre particular Via Crucis a què estem obstinadament condemnats cada mes de maig. D'aquests quatre partit en sortirà la nota final: o un suspens en tota regla i inexplicable o un aprovat alt. Tornem a ensopegar amb una pedra que sembla insalvable. L'antepenúltim partit del Santfe a Les Grases no va tenir història. Els visitants sense fer gaires coses van dominar i van aconseguir una victòria rotunda però exagerada. El Santfeliuenc no va existir a l'inici de la segona part i ho va pagar. Només Patxi al minut 38 va poder donar una mica d'esperança una afició desconcertada. Cal reaccionar i fer-ho ja. Ningú mereix tornar a patir tant.

El Sant Andreu s'ha convertit en el pitjor rival del Santfe 2016-2017. Nou gols rebuts en dos partits no són una carta de presentació agradable. I de fet la primera mitja hora no feia la impressió d'un desenllaç tan desafortunat. Ni Andrés González ni Mikel Azparren volien mostrar les seves cartes i el joc es va convertir en un tímid intercanvi de propostes sense continuïtat. Però a la mitja hora una passada llarga de David López la va recollir David Toro per trencar el fora de joc i batre per baix Toni Casamayor. Amb Eric Zárate a la banqueta per lesió, l'impenitent Patxi va agafar el relleu i al minut 38 va tenir la millor oportunitat en enviar a la fusta una falta servida per Charly Ruiz. Ni la sort ens acompanya! El visitant Sekou va poder ampliar la renda al minut 42 però la seva rematada en vaselina la va salvar Toni. Mala peça al teler.

Després de la represa, el desastre més dolorós. El Sant Andreu va anar per feina davant la mirada impotent, apàtica, acomplexada i indolent del Santfeliuenc. Al minut 50 David López en una llançament de falta que va salvar la tanca defensiva pel lateral va superar Toni. En plena deserció blanc-i-blava, l'habilidós Robert Simón va arrencar des del centre del camp i sense gairebé oposició va xutar a porteria. El rebuig posterior el va agafar David Toro per fer sense marca el tercer gol i el segon del seu compte. L'ex del Santfe no ho va celebrar. Li ho agraïm. És bo tenir memòria.

Amb més de mitja hora per endavant i amb l'infern sobre els caps blanc-i-blaus, els d'Andrés González van tirar d'orgull per evitar de fer més profunda la ferida. Charly Ruiz en dos xuts potents va merèixer algun premi. Els visitants van anar consumint minuts i pensant que el camí de retorn a Segona B és una mica més a prop. Quatre finals en què caurà el suspens més inexplicable o l'aprovat alt. El projecte, però, era una mica més ambiciós. Responsabilitat, responsabilitat, responsabilitat. Aquest no és el camí.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Alberto, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Maldonado (Romo, 47'), Jaime Fuentes (Alan Benedicto, 74'), Eric Zárate (Patxi, 27'), Charly Ruiz i Éric Pacheco.

UE Sant Andreu: Segovia, Llamas (Aleix Dalmau, 70'), David López, Carroza (Juanma, 16'), Noguera, Jorge, Rpbert Simón, Arjona, Sekou, David Toro i Juanan (Jordi Méndez, 44').

Gols: 0 - 1, David Toro, 30' 0 - 2, David López, 50' 0 - 3, David Toro, 57' Àrbitre:

Carrero Romera, un puntet anticasolà. Va amonestar els santfeliuencs Éric Ruiz, Dani Ortiz, Maldonado i Charly Ruiz; i als andreuencs Sekou, David López i Jorge.

Quadern de notes:

- Si al llarg de la lliga hem elogiat un bon Santfeliuenc ara també cal ser honestament crítics per agitar una reacció necessària. La plantilla és prou bona com per aspirar a una salvació pels pèls.

- Apel·lar a la responsabilitat. Ens juguem molt i no podem sortir al camp adormits i amb estones d'indolència.

- Granollers, Palamós, Sabadell B i La Jonquera dibuixaran el futur del Santfeliuenc. O reaccionem ja o ens complicarem la vida i ens abocarem a viure jornades indesitjablement nervioses.

- Sortosament els resultats han acompanyat i la magnitud de la tragèdia no s'ha fet més esfereïdora.

- El Sant Andreu ha trobat en el Santfeliuenc un "xollo". Dos partits, sis punts i nou gols. Números per posar-se vermell.

#uesantandreu #primerequipo #terceradivisión #temporada201617 #grupov #prensa

0 vistas