PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Una assemblea que començarà a redissenyar el futur del Santfeliuenc


El Santfeliuenc Futbol Club convoca als seus socis el proper dijous 29 de juny a l'Assemblea General Ordinària. Una assemblea que servirà per tancar els comptes de la temporada 2016-2017, per posar a aprovació el pressupost per a la temporada 2017-2018 i per donar llum verda al procés electoral que renovarà o ratificarà a l'actual directiva. I en l'horitzó immediat: la definitiva professionalització de la sala de màquines des de la qual es dirigeix el projecte futbolístic més ambiciós en la història del futbol a Sant Feliu.

L'acte se celebrarà a la sala de socis de la Unió Coral, situat al Passeig Bertrand número 13. El club ha fixat dues convocatòries: la primera a les 20.30 hores i la segona a les 20:45. Es prega màxima asssistència per la importància dels temes a tractar.

#asambleageneralordinaria #actualitat #temporada201718

0 vistas