PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Avui toca retorn


71 dies d'espera. El Santfeliuenc activa tota la seva maquinària per al retorn a la feina del primer equip. Andrés González i el seu equip tècnic han preparat una pretemporada exigent amb l'objectiu d'arribar al cap de setmana del 19/20 d'agost en les millors condicions. La Tercera 2017-2018 es presenta com una de les més competitives dels darrers anys i amb una nòmina d'equips que recorda més a la Segona B. Els blanc-i-blaus es presenten amb la divisa de la il·lusió i amb la vocació indefugible d'aspirar a tot. Garantir la sisena a Tercera comença des d'avui i Sant Feliu ha d'estar implicat per continuar gaudint d'una categoria i un futbol de gran nivell.

14 renovacions, 6 cares noves i 8 baixes

El Santfe 2017-2018 comença a rodar avui a les 19 hores amb vint futbolistes dels quals 14 són cares conegudes de la temporada passada i 6 són cares noves si bé com en el cas de Josele inicia la tercera etapa. Andrés González ha volgut confiar en el bloc renovat de la temporada anterior que es va demostrar competitiu amb passatges de la lliga amb un rendiment notable.

La continuïtat

Toni Casamayor, Roger Cabezas, Alberto Esteban, Jaume Duran, Joserra, Cuadras, Carlos Olmo, Ion Vázquez, Jaime Fuentes, Charly Ruiz, Dani Maldonado, Romo, Patxi i Eric Zárate van renovar el seu contracte. González ha volgut consolidar el bloc renovat de la temporada passada.

Sis cares noves

En el capítol de cares noves, sis inquilins entren al vestidor. El lateral dret d'ampli recorregut a la categoria, Kiki López (Rubi); el jove del planter Sergi Serrano; el veterà central i icona de l'AE Prat Rafa Murillo (Júpiter); el prometedor mig centre David López (Sant Ildefons); i els davanters Josele (Santboià) i el jove Adri Recort (Damm). En les properes hores es podria completar la nòmima de cares noves amb alguna alta de pes.

Vuit baixes

Dani Ortiz (Castelldefels), Éric Pacheco (Castelldefels), Carles Tena (Europa), Víctor Márquez (Marianao Poblet), Éric Ruiz (Córdoba B), Ferri (Viladecans), Alan Benedicto (Sant Joan) i Pep Vidal van deixar l'equip. Baixes sentides que en el cas de Dani Ortiz, Tena i Éric Pacheco connectaven l'equip de l'ascens amb el de la consolidació a Tercera. Tots tres els tornarem a veure a Les Grases ja que prosseguiran la seva carrera professional a Tercera i tots tres van enviar missatges de comiat en què es barrejava agraïment i orgull per haver vestit la samarreta centenària del Santfe. Carles Tena, a més, haurà de recollir la IV edició del Trofeu Maradona de les Rambles que es va endur per segona vegada consecutiva.

Estiu de canvis i continuïtats

La directiva que presideix Alberto Prieto va renovar per sis anys el seu compromís amb la direcció del club. La de Prieto va ser l'única candidatura que es va presentar. A partir d'ara s'inicia un projecte continuista que haurà de garantir la professionalitat del club amb mesures que començarem a veure des de setembre i que afectarà a tots els treballadors.

#primerequipo #pretemporada #actualitat #temporada201718

0 vistas