PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Primera derrota, imatge immillorable


Primera derrota... i què importa!!! El Santfeliuenc va oferir una gran imatge davant una rival de gran qualitat. La mala sort, dos pals -al minut 93 una xilena de Patxi hauria signicat un gol de traca i mocador- i una certa ingenuïtat a l'àrea, van privar els blanc-i-blaus de sumar almenys un punt. Els locals van aprofitar les seves oprtunitat i van obtenir una victòria que no van merèixer. De poques derrotes es pot obtenir un sabor més dolçament destil·lat. El Santfeliuenc va fer un gran partit, durant molts minuts va ser superior i va merèixer fins i tot els tres punts però els locals en dues accions van resoldre. El proper diumenge a Les Grases ens espera un gran Santfe contra el Vilassar de Mar.

FC VILAFRANCA 2 (JOSEP DÍEZ, 42' I VÍCTOR ORIBE, DE PENAL, 66') - SANTFELIUENC FC 1 (JAUME DURAN, 32') ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ BARCELONA) ESTADI MUNICIPAL DE VILAFRANCA ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS VESPRE AMB EL CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 21 GRAUS

Primera derrota... i què importa!!! El Santfeliuenc va oferir una gran imatge davant una rival de gran qualitat. La mala sort, dos pals -al minut 93 una xilena de Patxi hauria signicat un gol de traca i mocador- i una certa ingenuïtat a l'àrea, van privar els blanc-i-blaus de sumar almenys un punt. Els locals van aprofitar les seves oprtunitat i van obtenir una victòria que no van merèixer. De poques derrotes es pot obtenir un sabor més dolçament destil·lat. El Santfeliuenc va fer un gran partit, durant molts minuts va ser superior i va merèixer fins i tot els tres punts però els locals en dues accions van resoldre. El proper diumenge a Les Grases ens espera un gran Santfe contra el Vilassar de Mar.

El Santfeliuenc va manar d'entrada amb autoritat. Els joves Adri Recort i David López van fer moure l'equip amb molt dinamisme, i Jaume Duran en l'estrena com a interior esquerrà desbordava la defensa del Penedès. Al minut 5 una canonada de David López va fer lluir Éric Alcaraz. Al 20' una jugada assajada la va culminar Adri Recort amb una excel·lent rematada que va picar amb violència el pal. El Santfeliuenc s'agradava i agradava. Al minut 31 Josele va treure de la xistera la màgia d'un toc d'esperó que a punt va estar de sorprendre Álcaraz i que va aixecar fins i tot l'aprovació del públic local. El gol no podia esperar més. Al minut 32 una bona acció per banda esquerra d'Adri Recort, que va disposar de la col·laboració d'un defensa vilafranquí, i que va acabar als peus de Jaume Duran i que va servir per estrenar el seu compte golejador amb la samarreta del primer equip. El gol va fer justícia. Els locals van començar a ensenyar les seves armes a partir del minut 35. La millor ocasió al 41' en un tret col·locat i fort de Boira que va aturar amb una gran intervenció Toni. Era el preludi que anunciava l'empat. Al minut 42 i a la sortida d'un córner i després d'un seguir de rebots, Josep Díez a l'àrea petita va aprofitar la seva posició llindant del fora de joc per posar les taules. Un empat dur de pair perquè el Santfe havia estat millor durant més de dues tercera parts del primer acte.

A la represa els locals van sortir amb la confiança tatuada a la pell. Iván Moreno es va jugar la carta amb un dels jugadors que més han progressat a la Tercera, Víctor Oribe. Van ser els millors minuts dels locals esperonats per les bones accions de Boira. El Santfeliuenc va respondre bé però va ensopegar amb la desgràcia. Rafa Murillo no va controlar bé un rebuig amb tan mala fortuna que va arrossegar el local Aday Benítez. El penal, clar, cal admetre-ho, el va transformar l´ídol local Víctor Oribe. Al Santfeliuenc li va costar assumir un guió tan diferent a l'imaginat a la primera mitja hora. Els locals van portar el partit on més els convenia però sense inquietar gaire Toni Casamayor. Andrés s'ho va jugar amb Charly i el debbutant a la lliga David Romo. Tot i així vam haver d'esperar al minut 92 perquè el temps es tornés a aturar. Patxi en una espectacular xilena va posar l'ai al cor de l'esperança blanc-i-blau. El pal va evitar la catarsi. No importava, el camí és net i la imatge excel·lent.

Vilafranca FC: Éric Alcaraz, Fontanils, Josep Díez,David, Guti, Àlex Pla (Vives, 79'), Boria, Sardá (Víctor Oribe, 46'), Abel Rita, Acedo (kike Tortosa, 68') i Aday.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Ion Vázquez, Alberto (Marc San José, 87'), Rafa Murillo, Juanjo Prior, Jaime Fuentes, Adri Recort (Romo, 76'), David López (Charly Ruiz, 71'), Patxi, Josele i Jaume Duran.

Gols: 0 - 1, 32' Jaume Duran 1 - 1, 42' Josep Díez 2 - 1, 65' Víctor Oribe, de penal

Àrbitre: Ferreiro Montoro, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar el penedesenc Aday Benítez; i als santfeliuencs Alberto, Rafa Murillo, Juanjo Prior i Jaime Fuentes.

Quadern de notes: - Un gran Santfeliuenc va vendre caríssima la primera derrota de la lliga. El camí està clar. - La xilena de Patxi al 92' hauria pogut ser explosiva. - Un gran rendiment col·lectiu i la incorporació que suma d'Adri Recort i David López. - El Vilafranca a mig gas sumar tres punts per donar valor a d'un inici de lliga dubtós.

#primerequipo #terceradivisión #temporada201718 #grupov #fcvilafranca #prensa #JaumeDurán

0 vistas