PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Per la via ràpida per signar el millor inici


Per la via ràpida i per signar la millor estrena del Santfe en els cinc anys a Tercera. Els blanc-i-blaus van necessitar vuit minuts per mig apuntar-se els punts. Després van saber viure de rendes, defensar quan calia i atacar per posar la cirereta a través de Jaime Fuentes de nou a l'afegit... i ja en són cinc. Tres punts més per a un equip que desperta il·lusió. La lliga és llarga i el camí està ple d'imprevistos, però ara gaudim del moment que ja vindran els temps difícils.

SANTFELIUENC FC 3 (ALBERTO, 2', MALDONADO, 8' I JAIME FUENTES, 90') - UE VILASSAR DE MAR 0

ÀRBITRE: JUAN ANTONIO NAVARRO GARCÍA (DELEGACIÓ TARRAGONA)

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 450 ESPECTADORS

TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Per la via ràpida i per signar la millor estrena del Santfe en els cinc anys a Tercera. Els blanc-i-blaus van necessitar vuit minuts per mig apuntar-se els punts. Després van saber viure de rendes, defensar quan calia i atacar per posar la cirereta a través de Jaime Fuentes de nou a l'afegit... i ja en són cinc. Tres punts més per a un equip que desperta il·lusió. La lliga és llarga i el camí està ple d'imprevistos, però ara gaudim del moment que ja vindran els temps difícils.

Vuit minutets va necessitar el Santfeliuenc per mig tancar un matx que es preveia més complicat tenint present els antecedents davant el Vilassar. Al minut 2 una jugada de córner es va acabar convertint en una acció d'estratègia que va centrar Juanjo Prior i que va pentinar a la xarxa Alberto Esteban. L'íl·lustre defensa blanc-i-blau encadena dos partits a casa marcant. Un fet inèdit en els seus nou anys anteriors. I sis minuts més tard Josele va posar la directa a porteria, va trencar la rereguarda maresmenca i va assistir Dani Maldonado a qui no li van tremolar les cames per afusellar. Un inici immillorable que plasmava el millor d'aquest Santfe sorprenent inici. El marcador va asserenar els d'Andrés González. Els visitants van mirar de reenganxar-se al partit i van reclamar la possessió de la pilota. La més clara per als maresmencs en un xut intencionat d'Éric Jiménez al minut 27. El Santfe una mica adomit va despertar a les acaballes del primer acte. Dani Maldonado en un xut picat va estar apunt de signar el tercer.

Després de la represa els vilassarencs van intensificar les seves accions ofensives. El Santfe va viure durant més de vint minuts còmodament instal·lat a la parcel·la defensiva drenant les accions visitants. Durant alguns passatges els de Manel Moya van assetjar l'àrea i sobretot van disposar de dues grans ocasions. Primer en un llançament de falta de Dani Prieto (64') i després en una canonada d'Éric López. En tots dos casos els atacants blanc-i-vermells van topar amb el de sempre: Toni Casamayor. Els blanc-i-blaus van anar refredant el joc i portant-lo a territoris més amables. I com és norma de la casa aquesta feliç temporada, van trobar el premi en forma de gol al descompte. En una acció a la línia de mitjos, David López va assistir a l'espai Sergi Serrano i el jove del planter va posar la pilota al cap de Jaime Fuentes que picant-la amb el cap de baix a dalt va superar la línia defensiva. Un gol per tancar el matx i per somiar. El Santfe clou la sisena jornada amb 13 punts i en zona de play-off. Els somnis, somnis són, oi?

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Ion Vázquez, Jaume Duran, Rafa Murillo, Alberto, Juanjo Prior, Maldonado (Sergi Serrano, 57'), Jaime Fuentes, Josele, Charly Ruiz (David López, 67') i Adrià Recort (Patxi, 79').

UE Vilassar de Mar: Imanol, Pitu Plazuelo (Putxi, 84'), Dani Prieto, Manu Viale, Torrents, Nando, Éric Jiménez, Joan Moreno (Roger Moreno, 59'), Joel Martínez, Éric López i Soufian (Ivan Rodríguez, 53').

Àrbitre: Navarro García, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar el santfeliuenc Alberto; i als visitants Joel Martínez i Soufian.

Quadern de notes:

- El millor inici. El Santfeliuenc signa les millors sis jornades a Tercera. 13 de 18 un bon bagatge per somiar.

- Josele ha iniciat un nou idil·li amb el Santfe. El millor registre d'un futbolista que va canviar la història del Santfe.

- Debut prometedor de Sergi Serrano. Un futbolista de la base que també ajuda a sumar.

- El Vilassar de Mar no va ser, per fi, el malson d'altres temporades. Els seus primers minuts van ser letals per a les seves aspiracions a Les Grases.

Galeria d'imatges


#uevilassar #terceradivisión #grupov #primerequipo #temporada201718 #prensa #AlbertoEsteban #danielmaldonado #JaimeFuentes #SergiSerrano

0 vistas