PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Més que tres punts


Més que tres punts. El compromís d'uns professsionals que ara més que mai han d'ensenyar la seva qualitat per donar una victòria més necessària que mai i que tanqui una sequera de 10 jornades i 70 dies. Tothom és conscient que cal reaccionar per mirar d'arribar al Nadal en una situació mès còmoda. La directiva ha animat la ciutadania perquè ompli Les Grases.

SANTFELIUENC FC - CF POBLA MAFUMET

ÀRBITRE: GERARD BRULL ACERETE (DELEGACIÓ GIRONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 17

DISSABTE 25 NOVEMBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, sportvideos365.com, @CFPoblamafumet

TEMPS PREVIST: TARDA DE SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 14 GRAUS

Més que tres punts. El compromís d'uns professsionals que ara més que mai han d'ensenyar la seva qualitat per donar una victòria més necessària que mai i que tanqui una sequera de 10 jornades i 70 dies. Tothom és conscient que cal reaccionar per mirar d'arribar al Nadal en una situació mès còmoda. La directiva ha animat la ciutadania perquè ompli Les Grases.

Ja no hi pot haver cap excusa. El Santfeliuenc està obligat a sumar una victòria que trenqui la sequera més llarga a Tercera. Deu jornades són masses per a un equip que va començar la lliga encandilant i que avui sembla una tímida ombra del que abans tot eren adjectius elogiosos. Tanmateix la realitat mana i els d'Andrés González no tenen més remei que sumar els tres punts si no volen complicar-se la vida. Els blanc-i-blaus no podran disposar dels sancionats Cuadras, Joserra i Dani Maldonado.

Crida a l'afició

La directiva del Santfeliuenc ha demanat a tota l'afició que s'aplegui a Les Grases per donar suport una plantilla que ho necessita. Superat el Poble de Mafumet constuiria un bon pas endavant.

CF Pobla Mafumet, formació sense renunciar a res

L'rquip que entrena Juanma Pavón arriba a Sant Feliu amb la missió de no allunyar-se dels llocs capadavanters. Els del Camp de Tarragona són un equip jove, concebut per poder servir de trampolí amb el primer equip. Pavón debuta després d'haver rellevant el santfeliuenc Rodri que va aprofitar la crida del primer equip.

#previa #terceradivisión #temporada201718 #primerequipo #lapoblademafumet #grupov

0 vistas