PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

La victòria més desitjada


L'infern no dura una vida. El Santfeliuenc es va fer el gust d'estrenar el 2018 oblidant el 2017, és a dir, guanyant, i dient adéu a una ratxa de 13 partits i 113 dies sense guanyar. Un gol de Josele en rematar una bona acció col·lectiva va posar la signatura a una victòria que ha de servir per carregar-nos de raons i mirar el futur sense pors. Aquest equip és més que el que havia demostrat a les acaballes del 2017. Queda molta lliga i cal millorar molt perquè el Santfe-Granollers no passarà a la història del futbol, però amb tot, avui som més feliços que ahir.

SANTFELIUENC FC 1 (JOSELE, 52') - EC GRANOLLERS 0

ÀRBITRE: ALEIX GÓMEZ MENESES (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNCIPAL DE LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 250 ESPECTADORS

TARDA VESRPRE AMB CEL COBERT I TEMPERATURA DE 13 GRAUS

L'infern no dura una vida. El Santfeliuenc es va fer el gust d'estrenar el 2018 oblidant el 2017, és a dir, guanyant, i dient adéu a una ratxa de 13 partits i 113 dies sense guanyar. Un gol de Josele en rematar una bona acció col·lectiva va posar la signatura a una victòria que ha de servir per carregar-nos de raons i mirar el futur sense pors. Aquest equip és més que el que havia demostrat a les acaballes del 2017. Queda molta lliga i cal millorar molt perquè el Santfe-Granollers no passarà a la història del futbol, però amb tot, avui som més feliços que ahir.

El Santfeliuenc va dir adéu a un malson de 113 dies. La parròquia santfeliuenca no tastava la victòria des del 17 de setembre. Un gol de Josele (52’) va servir per sumar tres punts terapèutics contra un Granollers que no aixeca cap i que haurà de buscar una solució urgent.

Els blanc-i-blaus van començar dominant i posant setge a la porteria de Víctor Colchero. Un bon xut d’Adri Recort (7’), una gran acció de David Romo (21’) que no va trobar rematador, un tret des de la balconada de l’àrea de David López (23’) i un llançament de falta de Jaime Fuentes (29’) van ser ingredients per fer renéixer l’esperança en l’afició local. Els vallesans van tenir la primera ocasió a través d’Alejandro (36’) amb una vistosa acció personal que va acabar amb un xut intencionat però amb avara punteria. Tot plegat, la vida continuava igual d'eixuta a les tardes de futbol de Sant Feliu.

A la represa, el Granollers va anivellar el domini local. Tanmateix, quan el desencant tornava a Les Grases, una gran pujada per banda dreta de Nacho Ruiz la va recollir Adri que va assistir a un Josele que no va perdonar (52’). Un gol molt celebrat. Amb la sirena amenaçadora del descens a les esquenes, els vallesans es van fer amb la possessió de pilota. No obstant, els santfeliuencs van mostrar-se sòlids en defensa i a la contra van poder eixamplar distàncies, especialment en un toc de qualitat de Josele que no va saber resoldre un actiu Romo (74’) en un mà a mà amb Víctor. A les acaballes, el Granollers va intentar rescabalar un punt. Els seus atacs, però, no van ser prou convincents per inquietar un Santfeliuenc que es retrobava, per fi, amb una victòria reparadora.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Nacho Ruiz, Jaume Duran, Rafa Murillo, Joserra (Charly Ruiz, 78’), Juanjo Prior, Romo (Alberto, 86’), Jaime Fuentes, Josele, David López i Adri Recort (Eric Zárate, 65’).

EC Granollers: Víctor Colchero, Mur, Enric Pi, Fran Fuentes, Eloi, Héctor, Felipe Sa, Joel Brey (Samu Obeng, 81’), Éric López, Alejandro i Aleix Arenas (Nelson, 62’).

Gol:

1 – 0, 52’ Josele.

Àrbitre:

Gómez Meneses, sense complicacions. Va amonestar el santfeliuenc Adri Recort; i als visitants Fran Fuentes i Felipe Sa.

Quadern de notes:

- Per fi. Amb independència de l'exquisidesa, el Santfeliuenc va posar punt final a una de les ratxes més negatives de la seva història recent.

- Una victòria especialment significativa per a un lluitador com Nacho Ruiz. Ja tocava.

- Ordre, solidaritat i il·lusió, les premisses que han de servir de base per gaudir amb un millor Santfe a la segona volta. Si tothom rema en la mateixa direcció, els resultats milloraran.

- El Granollers s'apropa a l'abisme. El seu entrenador, José Solivelles, va confirmar a la roda de premsa canvis importants en forma d'incorporacions en les properes jornades.

#primerequipo #terceradivisión #grupov #temporada201718 #prensa #ecgranollers

0 vistas